• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Erol Evlenme Programı

ay şu esra erolla da locadaki çakılı kalmış adaylara , böyle kendini göstermek için bintakla atanlara gıcık oluyom. şimdi de sadık çıkmış saçma sapan. üç gündür abuk şubuk şeylerde ortalarda geziyolar.
esra da çok değer veriyo haketmeyenlere

ay şu esra erolla da locadaki çakılı kalmış adaylara , böyle kendini göstermek için bintakla atanlara gıcık oluyom. şimdi de sadık çıkmış saçma sapan. üç gündür abuk şubuk şeylerde ortalarda geziyolar.
esra da çok değer veriyo haketmeyenlere
Eski konulari hortlatmasak :)

sevgili melo, aynı başlıktan neden tekrar konu açmalıyım? konu zaten programla ilgili değil mi?

ama program konularının yeri burası değil.. neyse kibleyelim gerekeni yaparlar..

sanırım zamanla eski konuların silinmesinde fayda var. son mesaja bakarak yazmıştım ben de. konu aratarak cevap yazmanın da bir anlamı olmuyor böylece

sevgili melo, aynı başlıktan neden tekrar konu açmalıyım? konu zaten programla ilgili değil mi?
Programlarla ilgili baska bolumde konular var oraya yazsan daha dogru olur he bide unutmadan konu sahibinin arkadasi katilmak istemis katilsin mi katilmasin mi onu sormus

arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...
Konu sahibi arkadasinizin son durumu nedir??
Merak ettim ;)

Bence boyle kulüplere falan üye olsun sosyal ortamlara bolca girip ciksin o zaman olmazsa esra erol a başvurabilir acikcasi ben yadirgamiyorum sonuçta ayip bize yokortada yeri gelio insan kaç yillik kocasini yanlos taniyor bu isler tamamen sans nasip ne diyeyim inşallah karsisina düzgün bi insan cikar

valla şahsen en yakın arkadasım eşiyle 33 yaşında tanıştı 34 yaşında evlendi 35 yaşında doğurdu günümüzde artık çoğu kadın 30 yaş ve üzerinde evliliklr ypmaya başadı bence biraz sabır..allahın taktiridir bu işler.. evde kaldım korkusunu içinden atmalı .. yoksa abuk subuk bir insanlada evlenip hata yapabilir

ayy daha demin gördüm programı adamın biri karımın bacak bacak üstüne atmasını istemem falan diyordu:KK53:saçma sapan bir program, bazen ciddiye alarak değil de gülmek için izliyorum:KK45:bana pek mantıklı gelmiyor oradan eş aramak.

ama yine de bi şansını denesin, bilemeyiz belki de olur yani.ama bu arkadaşınız evlenmek için evlenmek istiyormuş gibi geldi bana.bu ne kadar doğru ki?

edit:konu eskiymiş ya yeni gördüm:KK45:

arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...
Evlendi mi arkadaşınız :)

bence arkadaşınız esra erolu son çare olarak görsün en azından netten ciddi sitelerden belki uygun birini bulabilir önyargılı olmamak lazım sonuçta tehlikesi yok kamuya açık yerlerde buluştuktan sonra bişi olucağını düşünmüyorum zaten yazışırkende aşağı yukarı beli eder kendini kısmet bu işler

Oraya giden insanları tabiki küçümsemek istemem ama aklı başnda,mesleği yerinde, kültürlü bir insanın orda bulunabileceğini düşünemedim hiçbir zaman.. çoğu erkeği de niyeti evlilik olmayan üçkağıtçı olarak görüyorum programdaki maalesef. (Yaşlıları saymazsak, onların çoğu hayat arkadaşı arıyor.) Tabiiki güvenilir insan çıkar belki ama internetde şansın ne kadarsa orda da o kadar.Tamamen şans işi yani... bana göre riske girmesin boşu boşuna mutlaka bi kısmeti çıkar hiçmi çevresi yokki??

Back