Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konulari hortlatmasak :)ay şu esra erolla da locadaki çakılı kalmış adaylara , böyle kendini göstermek için bintakla atanlara gıcık oluyom. şimdi de sadık çıkmış saçma sapan. üç gündür abuk şubuk şeylerde ortalarda geziyolar.
esra da çok değer veriyo haketmeyenlere
Programlarla ilgili baska bolumde konular var oraya yazsan daha dogru olur he bide unutmadan konu sahibinin arkadasi katilmak istemis katilsin mi katilmasin mi onu sormussevgili melo, aynı başlıktan neden tekrar konu açmalıyım? konu zaten programla ilgili değil mi?
Konu sahibi arkadasinizin son durumu nedir??arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...
Evlendi mi arkadaşınız :)arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...