• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Erol Evlenme Programı

Ben evlenme programina karsi degilim ama Esra Erol'u samimi bulmuyorum. Hande olsaydi katilabilirdim ama o da program yapmiyor artik:)

Benim arkadaşım talip olacaktı birine ama olmadı
Zaten talip olacağı kişinin amacıda kendi reklamını yapmakmış, şutladılar
Allahtan gitmedi işleri güçleri insanları kepaze etmek orada
Koyun gibi dizip görücüye çıkarıyorlar.

İnsanları sıraya diz, seç beğen al...

Bana ters geliyor evlilik programları, hayatın için bu kadar önemli bir konuyu milyonlarca insanın içinde tartış, her şeyini meydana dök

Yok ya olası bir iş değil ....

aah şu alınlarımızda adı yazılı olan beyler..ne zaman tanışacağız :40:
valla banada programlar mantıklı gelmiyor çünkü herkes doğru niyetli olmuyor çoğu reklam,gönül eğlendirme peşinde gibi
ama cesareti varsa neden olmasın belkide prensi oradadır

Evdirme programları banada samimiyetsiz geliyor...
Sunanlarda öyle katılanların bir çoğuda öyle... Birde kimseyi beğenmiyorlar kendileri çok matah birşey gibi daha sinir oluyorum:31:

Şu mıy mış konuşan kadını atamadılar gitti oradan.
Melehat mı ne ismi..
Esra Hanığıımm deyip duruyor.

Çok güldüm sayenizde o bayanı her izledigimde aklımdan çıkmıyor sesi :52:
Bir de bizim de uzaktan bir tanıdık çıkmıştı evlenmişti Esra Erol'da o aklıma geldi şimdi.Taşındılar gittiler durum nedir bilmiyorum.
Ama ana fikir afedersiniz manavdan karpuz seçer gibi seçilmezmiş eş.
Zaten evlenenlerden binde 1'i çıkıyor biz mutluyuz huzurluyuz diye.Ya diğerleri ?

evlilik sitelerini sormussun, bence kiyasladigimizda esra erola katilmak daha mantikli.
direkt ele alinir bir icddiyet olacak ve oradaki personelle görüseceksin ama internet sitesi öyle degildir.
kesinlikle olacaksa esra erola katilsin.

cevrenizde kötü bir itibar birakmayacaksa esra erola ciksin arkadas 32 yasinda olabilir bence.
bazilari 20, 22,23 yasinda cikiyorya ben ona karsiyim ama 32 yasindaki bir bayan katilabilir bence.
hem o personel adaylari arastiriyor zamaninda bir yanlisi olmussa o beyin ortaya cikiyor, hani arastirma göre senden kalkms oluyor.
bu yönden iyi aslinda.

Ya tweety konuyla alakasız ama sizin yorumlarınızı görünce sebepsiz bir gülümseme geliyor yüzüme.
Bana kızmazsınız umarım.
Uzun zamandır bu böyle şimdi görünce yazayım dedim:)

merakli oldugumdandir :9:yok kizmam niye kizayim gulduruyorsam ne mutlu:16:

Back