benim de çocuk sahibi tek bir arkadaşım yok, arkadaşlarımın çoğu bekar ya da yeni evli
bence bizim zamanlamalar çok uygun, 30 tam anne olma yaşı
ama bekarlarda şu sıralar bir evlenme telaşı var, hepsini treni kaçırma korkusu sardı.
umarım en kısa zamanda hayat arkadaşlarını bulurlar, benimkiler de sizinkiler de
arkadaslar cok sevdigim, biricik ortaokul arkadasım evlenip,çocuk sahibi olmayı cok istiyor. 32 yaşında. çocuk için 3 yılım var diyor. İstanbulda yaşıyor ve Esra Erola katılayım mı diye sordu bana, önce birlikte güldük ama sonra 'olabilir mi?' acaba dedik, sizden fikir almasını söyledim, o da üye olmadıgı için benden rica etti, sizce o tür programlardan iyi bir seyler çıkar mı yoksa asla düşünmemeli mi? çok istiyorum mutlu olmasını...
Benim annem o programda sözlendi ve nişanlandı.
Düğünü olacak inşallah...
Kader kısmet bu işler.
Bazı genç bayanlar sırf dışarıda yemek yemek için kontür aldırmak için onu bunu aldırmak için birkaç gün flört
ediyormuş.Amaç evlenmek değil de para harcatmak yemek içmek...
Bilezik bile aldırmak isteyen çıkıyormuş düşünün varın gerisini.
Zaten böyle tipler kısa zamanda deşifre edilip programdan atılıyor.
Senin arkadaşınn yaşı çok büyük sayılmaz aslında.
Bir süre daha bekleyebilir.
Bakarsın yarın çıkmış kısmeti belli mi olur.
anneniz mi???????
kk'da oraya çıkan tanıdığı olan birine rastladığıma cok sasırdım su an.Allah mutlu etsin annenizi
Arkadasım orada evlendi
Ve suan bebek bekliyor cokta mutlular
Ne zaman evlendi kim ki ay merak ederim simdi
Evde olduğum zamanlar izliyorum.Esra Erol yalan değilmiş gibi geliyor.Böyle bir programın olması bence yaşlı ve çevresi olmayan insanlar için iyi.Çünkü oraya çıkmasalar eş bulma şansları olmayacak.Benim tek anlamadığım 18 yada 20li yaşlarda çıkanlar allahım ne ara aramışlarda bulamamışlarda oraya çıkmışlar.
haklısınız, peki ne yapılabilir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?