Esra Erol Evlenme Programı

ya ben bu tür programlara çıkanları anlamıyorum yaşlı insanlara sözüm yok sonuçta onların seçenekleri daha az tv de şansımız artar diye düşünüyorlardır belki ama gencecik daha hiç evlenmemiş kişilerin oraya çıkmasını anlamsız buluyorum yani hiç mi çevrelerinde insan yok sosyal ortamları hiç mi yok tabi kısmet bu işler anlıyorum ama benim aklım almıyor pek.arkadaşında umarım en kısa zamanda hayat arkadaşını bulur canım

30 anne olmak için guzel de ilk cocuk için degil
kardesi olacaksa ne zaman olacakk
insallah canım katılıyorum

çocuk için 3 yılımı varmış???
daha neler....40 yaşından sonra anne olanlar dolu benim çevremde.
sırf çocuk için acele edip yanlış bir evlilik yapmaz umarım

programa gerek yok canım benim abim var 35 yaşında talib oluruz yanlış anlaşılmasın nasip kısmet bu işler

ben çok gereksiz ve saçma buluyorum bu programları. bu yüzden bir arkadaşım böyle bir taleple gelse, ciddi anlamda onu silkelerdim.
arkadaşınızın yaşı büyük değil. yaşıtı ve bekar olan birçok arkadaşım var. sorun etmiyorlar durumu. geç olması önemli değil, doğru kişiyle olması çok daha önemli.
programda yanlış bir kişi ile tanımadan evlenip maddi ve manevi yönden kayıplara uğrama riski yerine, geç evlenip geç anne olma riskini tercih ederim.

arkadaşınızın niyeti ciddi ise, önce çevrenizden birilerine bakın. eşinizin arkadaş çevresini de düşünün. arkadaşınız da biraz sosyal ortamlara katılsın. gönlüne göre birini bulur umarım ama tv den medet umması yanlış olur bence.

Son düzenleme:
valla benim sahki fikrim
sakin gitmesin derim
daha bugün kadinin birini top yaptilar oynadilar resmen
bizim icin evde eglencelik ama
o kadinin yerinde olsaydim cok fena dagitirdim orayi
ve dava acardim

Benim annem o programda sözlendi ve nişanlandı.
Düğünü olacak inşallah...
Kader kısmet bu işler.
Bazı genç bayanlar sırf dışarıda yemek yemek için kontür aldırmak için onu bunu aldırmak için birkaç gün flört
ediyormuş.Amaç evlenmek değil de para harcatmak yemek içmek...
Bilezik bile aldırmak isteyen çıkıyormuş düşünün varın gerisini.
Zaten böyle tipler kısa zamanda deşifre edilip programdan atılıyor.
Senin arkadaşınn yaşı çok büyük sayılmaz aslında.
Bir süre daha bekleyebilir.
Bakarsın yarın çıkmış kısmeti belli mi olur.

anneniz mi???????
kk'da oraya çıkan tanıdığı olan birine rastladığıma cok sasırdım su an.Allah mutlu etsin annenizi

program ne kadar kalite olursa olsun izleyicide yarattığı imaj çok ayrı.... bir çok izleyici oraya çıkanları normal insanlar olarak görmüyor yanlışmıyım... programı izleyen insanların yorumlarına dikkat edin hepsi aynı düşüncede. o yüzden arkadaşınızın burdan kısmet aramasını doğru bulmuyorum...

Evde olduğum zamanlar izliyorum.Esra Erol yalan değilmiş gibi geliyor.Böyle bir programın olması bence yaşlı ve çevresi olmayan insanlar için iyi.Çünkü oraya çıkmasalar eş bulma şansları olmayacak.Benim tek anlamadığım 18 yada 20li yaşlarda çıkanlar allahım ne ara aramışlarda bulamamışlarda oraya çıkmışlar.

Aynen su yas konusuna katiliyorum daha is gucleri yok kendi ayaklarinin üzerinde duramadan evlilige hazirim diyorlar.....

Bence kendi cevresinden birisiyle tanissin daha güzel olur esrada hersey paldir küldür oluyor insan iki Üc ay icinde nasil taniyip evlenebilirki :-s

Melahat hanım' favorim.
Hele bi "merhabag" deyişi var, evlere şenlik.
Ssk,en az lise mezunu,kültürlü,çocuksuz ama dul olabilir,evi de oluversin artık..kıvamında "aday ve taliplerini" bekliyoruz.
Hayır aday ve talip de ne demekse artık?

haklısınız, peki ne yapılabilir öneriniz var mı?

gökte nikahı kıyıldıysa her türlü evlenir zaten gülüm.. tabi bunun içinde biraz kaderini zorlaması lazım,bu da iyi bir arkadaş çevresinden geçer .. muhakkak ki kuracağı yeni seviyeli arkadaşlıklar,arkadaşına güzel iyi bir eş seçimi sunabilir .. her insanın akrabası,kuzeni,amcası,dayısı,komşusu var malum .. bunun için tv ye çıkıpta evliliği evcilik gibi göstermeye gerek yok ki :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…