bunları aldım kızlar :)) insanın aldıkça alası geliyo yafff
çok güzeller.güle güle kullan.bende konu aça bilseydim bi çeyizliklerimi gösterirdim size..
Allah geçim versin...İyi günlerde kullanın inşallah...
Derin nefesalıp veriyorum şuanda bayıldım bittim bu ne böle Allah ım nereden aldın bunu bitti mi kampanya bi koşu bakıyorum markafoniyeee
Güle güle kullan tatlımm
aç da bakalım çeyizlerine burda değişik şeyler görüyorum alıyorum çeyiz kardeşliği var yani
http://www.kadinlarkulubu.com/newthread.php?do=newthread&f=734 buradan açabilirsin eklenti ekle diyerek resimlerini ekleyebilirsin şekerim
çeyizime yeni aldığım ciciler
Eki Görüntüle 348982 Eki Görüntüle 348983 Eki Görüntüle 348984 Eki Görüntüle 348985 Eki Görüntüle 348986
tatlım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin buradaki süzgecini ve koyunlu kumbaranda çok hoşuma gitti sorması ayıp nereden aldın nerelerde bulabilirim yazarsan sevinirim
kızlar bunlar da son aldıklarım
Eki Görüntüle 331182 Eki Görüntüle 331183 Eki Görüntüle 331185
Maşallah hiç eksiğin yok nerdeyse canım :)
nevresim takımlarını internetten aldın galiba canım. bende almak istiyorum da kalitesi nasıl acaba güzel mi? iyi dersen bende alacam canım :)
birde bernardo yemek takımını kaça almıştın?
kızlar bunlar da son aldıklarım
Eki Görüntüle 331182 Eki Görüntüle 331183 Eki Görüntüle 331185
Maşallah hiç eksiğin yok nerdeyse canım :)
nevresim takımlarını internetten aldın galiba canım. bende almak istiyorum da kalitesi nasıl acaba güzel mi? iyi dersen bende alacam canım :)
birde bernardo yemek takımını kaça almıştın?
internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum
bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne %50 var bernardoda
evet canım battaniyebattaniye mi canım kestiremedim tam çok güzelmiş..
internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum
bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne P var bernardoda
cevabın için teşekkür ederim canım :)
bende bi takım beğendim 6 kişilik yemk takımı, su bardağı,çatal kaşık bıçk takımı,amerikan servisi,kahve fincanları hepsi içinde 300 tl dediler de kararsız kaldım alıp almamakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?