esoşun kocişiyle ceyizciklerine hoşgeldiniz

kızlar bunlar da son aldıklarım
Eki Görüntüle 331182 Eki Görüntüle 331183 Eki Görüntüle 331185

Maşallah hiç eksiğin yok nerdeyse canım :)

nevresim takımlarını internetten aldın galiba canım. bende almak istiyorum da kalitesi nasıl acaba güzel mi? iyi dersen bende alacam canım :)

birde bernardo yemek takımını kaça almıştın?

internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum :3:

bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne %50 var bernardoda

oooo maşallahh eksik bişe yok kii güle güle kullanın çok güzeller, darısı başımıza artıkın :46::16::16:

:nazar:

internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum :3:

bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne P var bernardoda

cevabın için teşekkür ederim canım :)

bende bi takım beğendim 6 kişilik yemk takımı, su bardağı,çatal kaşık bıçk takımı,amerikan servisi,kahve fincanları hepsi içinde 300 tl dediler de kararsız kaldım alıp almamakla

Back
X