• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esoşun kocişiyle ceyizciklerine hoşgeldiniz

kızlar bunlar da son aldıklarım
Eki Görüntüle 331182 Eki Görüntüle 331183 Eki Görüntüle 331185

Maşallah hiç eksiğin yok nerdeyse canım :)

nevresim takımlarını internetten aldın galiba canım. bende almak istiyorum da kalitesi nasıl acaba güzel mi? iyi dersen bende alacam canım :)

birde bernardo yemek takımını kaça almıştın?

internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum :3:

bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne %50 var bernardoda

oooo maşallahh eksik bişe yok kii güle güle kullanın çok güzeller, darısı başımıza artıkın :46::16::16:

:nazar:

internetten almadım özdilek mağazasından aldım kalitesi çok iyi kumaşlarına dokunduğum için söylüyorum :3:

bernardo yemek takımını iki sene önce almıştım 325 tl yanlış hatırlamıyorsam 6 adet su bardağı 24 kişilik deri görünümlü kırmızı çatal bıçak takımı ve 6 tane deri amerikan servis hediyeli almıştım şimdide ikinci ürüne P var bernardoda

cevabın için teşekkür ederim canım :)

bende bi takım beğendim 6 kişilik yemk takımı, su bardağı,çatal kaşık bıçk takımı,amerikan servisi,kahve fincanları hepsi içinde 300 tl dediler de kararsız kaldım alıp almamakla

Back
X