esoşun kocişiyle ceyizciklerine hoşgeldiniz

mudolarada gidilmiş buztorbalarıda alınmış yeni cicilerde alınmış:) hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olur inşallah hepsi çok güzel:) çok zevklisin

çoook teşekkür ederim. çok küçük birşey bile alsam dünyalar benim oluyo sanki çok özenerek alıyorum herşeyimi bunları sizlerle paylaşmak çok hoşuma gidiyo :)) iyi ki varsınız :13:

resimler çok güzel ben çok hevesliyim çeyiz olayına da anlamıyolar beni abartıyosun diyolar ama gördüm ki aynı heves sizde de var sevindim :))

resimler çok güzel ben çok hevesliyim çeyiz olayına da anlamıyolar beni abartıyosun diyolar ama gördüm ki aynı heves sizde de var sevindim :))

sakın hevesini kırma onlara aldanıp bana da yapıyorlar sağolsun aşkım hep bana destek sonuçta sevdiğinle o yuvayı kuracan gerisi boş :129:

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah herşeyiniz çokk güzel,annemle beraber baktık annemden kocaman bir aferin size nekadar güzel herşeyi düşünmüşte almış dedi :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

maşallah herşeyiniz çokk güzel,annemle beraber baktık annemden kocaman bir aferin size nekadar güzel herşeyi düşünmüşte almış dedi :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

ayy çok mutlu oldum :)) annenin elinden öperim teşekkür ederim canım :118:

maşallah canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsınız inşalah...
şu patates soğan sepetlerinden ben de alıcaktım internetten geçen gün ama boyutlarına güvenemedim nasıldır nedir diye..

bugün alınan cicilerim :)

Canım çok güzeller Boynerden değil mi bu vazolara bitiyorumm evim belli olsa alırım hemen :)) Ayrıca kadehlerimiz de çok benziyorr. Nevresimlerin de çok ferah çok hoş, zevkli seçimler yapmışsın güzel günlerde kullanmanı dilerim

boynerde dün %75 indirim vardı varken alayım dedim
ben ceviz renk mobilya alacam için ona uydurdum kahverengi vazomu beyaz olanları da yatak odam için veya antreye düşünüyorum

güle güle kullan esoşcum çeyizlerini,ağız tadıyla huzur mutlulukla inşallah...
fritözümüz ve ufak tefek bi kaç şeyimiz aynı bu arada

güle güle kullan esoşcum çeyizlerini,ağız tadıyla huzur mutlulukla inşallah...
fritözümüz ve ufak tefek bi kaç şeyimiz aynı bu arada

gerçekten mi :) fritözüm internetteki ilk alışverişimin eseri zevklerimiz aynı demek kiiii senin topiği yakından takip edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…