Yine maalesefki normal kanla kizlik kanının rengi ayni degilmis kizlik kanı birazdaha açık renkmis ve lekesi cikmiyormus bizimkiler kontrol ediyorlar
lekesnen çkmadığını km söyledi
Yoo aynı, lekesi de çıkıyor.
Yalan söylemişler, öyle bir şey yok.Yasayanlar
Öyle brşey yokYasayanlar
Yıkamazsar bir kan lekesi nasl çksn Allah Aşkına yaa.. Bende konuyu ciddiye almş yazıyorum..Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
Madem şartlarınız böyleydi hangi mantıkla öncesinde denediniz.....?Hayir saka degil sizin icin onemli olmayabilir ama ailelerimiz icin cok önemli kızlık kanı o yüzden o kanı vermek zorundayız yoksa nisanlimin ailesiyle ve benim ailemle çok büyük sıkıntılar yasariz beni doktora goturucekler daha once iliskiye girdigim anlasilicak bizim oglumuzla mi degilmi diye sorucaklar ve bu durumda benim ailem çok üzülücek ve kavga çıkıcak siz ne diyorsunuz gibisinden falan ben tüm bu kaosun icinde kalmak istemiyorum
Yıkamadığı için o çarşafı ondan çıkmamıştır. Ayrıca kişiye göre değişir o kan durumu, bazılarında hafif kanar azıcık gelir açık renklidşr bazılarının kanı koyu renktir. Benim kanım normal kan rengi geldi. Biraz zorlasın eşin o zaman gelir belki. Hem herkeste aynı miktarda kanama olmuyor ki, misal benim yengemde çok olmuştu çarşafı kaplamıştı ama bende o kadar çok olmadı en fazla 1 avucun yarısı kadar geldi, kuzenimin eşinde birkaç damla geldi. Yani böyle kimse de anlayamaz onu merak etme. He parmağını vs kesersiniz hatta kasaptan et filan alın onun kanı akar açık renkli olur onu akıtırsınız. Bu kadar dert edecek ne var yaa.Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
Atesle barut yan yana duramazmisya ates alirmis hemen bizde duramadıkMadem şartlarınız böyleydi hangi mantıkla öncesinde denediniz.....?
Hee olmadı bir şırıngayla kolundan kan aldır bir arkadaşına heöşireye vs o kanı dök çarşafaDedim ya biraz geri kafalilar
Hagsjahsjsh yıkamazsanız b.k lekesi de çıkmaz.Benim annem 50 yasinda ve hala kizlik zari kanını saklıyor sandıkta lekeside hic cikmamis kendi gozumle gördüm
O zaman yaptığınızın arkasında duracak kadar cesur olun.Atesle barut yan yana duramazmisya ates alirmis hemen bizde duramadık
Senin icin oyle olabilir arkadşım ama benim oyle bir gorumcem varki alip teste goturur ve bir uzman tarafindanda anlasilirYıkamadığı için o çarşafı ondan çıkmamıştır. Ayrıca kişiye göre değişir o kan durumu, bazılarında hafif kanar azıcık gelir açık renklidşr bazılarının kanı koyu renktir. Benim kanım normal kan rengi geldi. Biraz zorlasın eşin o zaman gelir belki. Hem herkeste aynı miktarda kanama olmuyor ki, misal benim yengemde çok olmuştu çarşafı kaplamıştı ama bende o kadar çok olmadı en fazla 1 avucun yarısı kadar geldi, kuzenimin eşinde birkaç damla geldi. Yani böyle kimse de anlayamaz onu merak etme. He parmağını vs kesersiniz hatta kasaptan et filan alın onun kanı akar açık renkli olur onu akıtırsınız. Bu kadar dert edecek ne var yaa.
Atesle barut yan yana duramazmisya ates alirmis hemen bizde duramadık
Ben ortalik karissin istemiyorum sadece cunki ozellikle nisanlimin aile son derece patavatsiz ve anlayissiz insanlarO zaman yaptığınızın arkasında duracak kadar cesur olun.