- 1 Kasım 2019
- 2.736
- 5.344
- 158
Teste götürse de sonuçta senin kanın olacağı ortaya çıkacak. Kızlık zarı kanamasının kanı farklı kan mı sanki. Doktor senin kanın olduğunu söyleyecek ee birazda kanlı kısmı cinsel organına sür kocanınkine filan hiçbşr şey yapamaz. Gerçekten korkaksınız. Eşinden de adam olmaz yani. Eğer bir adam kardeşine böyle birşey için izin veriyorsa o adam adam değildir kusura bakma.Senin icin oyle olabilir arkadşım ama benim oyle bir gorumcem varki alip teste goturur ve bir uzman tarafindanda anlasilir
Senin icin oyle olabilir arkadşım ama benim oyle bir gorumcem varki alip teste goturur ve bir uzman tarafindanda anlasilir
Daha ne kadar soylemem gerek bilmiyorum ama hem ben hemde ailem üzülsün istemiyorum ve nişanlım bana karsi anlayisli oldugu icin iki arada kalmasini istemiyorumİyi halt ettiniz o zaman,madem seviştiniz arkasında durmayıda bileceksiniz.
Yani bizim adet ve yörelerimizde çok önemli olduğu vurgulanarak daha çok yetistikBişey soracam sizler çok mu baskı altında büyüyüp yetiştiniz.
Daha ne kadar soylemem gerek bilmiyorum ama hem ben hemde ailem üzülsün istemiyorum ve nişanlım bana karsi anlayisli oldugu icin iki arada kalmasini istemiyorum
Yani bizim adet ve yörelerimizde çok önemli olduğu vurgulanarak daha çok yetistik
Gercekten ben bir care ariyorum asla dalga gecmek degil niyetim siz belki boyle hayatlara rastlamamis olabilirsiniz ama boyle boktan yere baskı yapan insanlar varGerçekten kafanız mı çalışmıyor beyniniz mi yandı anlayamadım. Yaa korkulacak birşey yok. Korkmayın by kadar da ailesinden hiçbirşey yapamazlar eşinle konuş. Dalga geçmek içşn buraya yazdığınızı düşünmeye başladım artık.
Madem şartlarınız böyleydi hangi mantıkla öncesinde denediniz.....?
Dedikleriniz ve yaptıklarınız çelişkinin alasını içeriyor...
Sağlıklı düşünemiyorsunuz sanki...
Nisanlimi seviyorum oda beni seviyor bi sekilde engel olamadik kendimize ve bir seyler yasandi ben bu sayfaya beni yargilamaniz icin degil bana care olmaniz icin yazdim beni yargilicaksaniz yasadigimi anlamicaksaniz lutfen yazmayinÇarşaf görmek nedir bana söylermisin önce.
Nişanlınla beraber olmayacaktın o zaman.
Senin icin oyle olabilir arkadşım ama benim oyle bir gorumcem varki alip teste goturur ve bir uzman tarafindanda anlasilir
Nisanlimi seviyorum oda beni seviyor bi sekilde engel olamadik kendimize ve bir seyler yasandi ben bu sayfaya beni yargilamaniz icin degil bana care olmaniz icin yazdim beni yargilicaksaniz yasadigimi anlamicaksaniz lutfen yazmayin
O zaman aileler hayattayken evlenmeyin...Nisanlimi seviyorum oda beni seviyor bi sekilde engel olamadik kendimize ve bir seyler yasandi ben bu sayfaya beni yargilamaniz icin degil bana care olmaniz icin yazdim beni yargilicaksaniz yasadigimi anlamicaksaniz lutfen yazmayin
Hic bir sekilde anlasilmaz mi yani bir uzman tarafindan bileHee olmadı bir şırıngayla kolundan kan aldır bir arkadaşına heöşireye vs o kanı dök çarşafaayyy ne korkaksınız ya, kocan ben göstermek istemiyorum demeye mi korkacak?? Bundan korkuyordanız nedrn önceden yaptınız ki??? Önceden yaptığınız için o zaman da gelmeyecekti zaten. Yav şeker ölçmek için parmağa iğne batırıyorlar ordan çıkan kanı bile sürsen yeter yaa...
Hic bir sekilde anlasilmaz mi yani bir uzman tarafindan bile
Bak kardeşim. Benim de kayınvalidem bakmak istemişti, ama eşim izin vermedi. Gerçekten bu kadar çok takarsan afallarsınız ve kendinizi ele verirsiniz.Gercekten ben bir care ariyorum asla dalga gecmek degil niyetim siz belki boyle hayatlara rastlamamis olabilirsiniz ama boyle boktan yere baskı yapan insanlar var
Yaa uzman sadece senin kanın olduğunu söyler ama kızlık kanaması demez ki. Adet olduğunda onların alacağı çarşaftan al ona sür adwt kanını ikisi de aynı yerden geliyor sonuçtaHic bir sekilde anlasilmaz mi yani bir uzman tarafindan bile
Adli tıp mahkemelik veya faili meçhul çok çok acil durumlar olaylarda o tarz şeylere bakarlar ki para lazım onun içşnde. Boşuna takıyor ve korkuyosun.Hic bir sekilde anlasilmaz mi yani bir uzman tarafindan bile
Yok artık o kadar da değil. Japonya Başkonsolosluğu mu bu?Ay korkunç... inşallah kanlı çarşafı balkondan asıp mahalleye göstermez (hani filmlerde öyle yapıyorlar ya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?