- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.381
tabiiki buyrun gelin hoşgeldiniz bize kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerimmerhabalar bayanlar aranıza yeni alım var mı ?
tamamdır sizide tablomuza ekliyorumhoşbuldum ben makbule 62.60 kiloyum boyum 161 hedefim 55 kg
tablomuza ekledim hayırlı olsun inş.hoşbuldum ben makbule 62.60 kiloyum boyum 161 hedefim 55 kg
bildirim dediniz sadece tartı resmi atmak mıtamamdır sizide tablomuza ekliyorum
hep beraberdevam ederizinş bildirim günlerinde bildirim yapmayı unutmazsanız sevinirim yoksa silmek zorunda kalıyorum yoksa motivemiz düşüyor oyüzden
yok yok sadece kilonuzu söylüyorsunuz o kadar resmede gerek yokbildirim dediniz sadece tartı resmi atmak mı
bence adetin ilk günleri geçince iniyor ama çok da bilmiyomPazartesiye az kaldı sanki bu hafta bir şey yapamamisim gibi hissediyorummmm
Bir de adet oldum.
Acaba adet şişliği adet bitince mi gidiyordu yoksa adet başlayınca mi??
Pazaresiye biraz daha inmiş olur öyleyse..bence adetin ilk günleri geçince iniyor ama çok da bilmiyom
tabiiki tekrar hoşgeldiniz o zamanMerhaba bende önceden burdaydım şimdi yine başladım diyete kendi topiğimde de paylaşım yapıyorum ama burda da menü paylaşmak isterim eğer aranızda banada yer varsa
Ah tabii mükemmel olur ama çalışıyorum böyle düzenli olmuyo gelişigüzel işyerinde poşetten ekmwk zeytin yiyoz çok zaman sizler paylaşırsanız bizede destek olur çok güzel olurMenü paylasimimizi resimli yapsak olur mu daha pratik oluyo
Eki Görüntüle 2660487
Tabaktaki 1 büyük yum ile mantarlı omlet
1 minik dilim esmer etimek üzerini 3 kaşık lorlu yum
Ben bu hafta biraz karbonhidrata yüklendim ama günlük almam kaloriyi asmadim ona rağmen 100gram bile verememisim....30 dakika leslie 3 mile videosunu yaptım
Dünde 30 dakika plates umarım bu defa kilolar gider bu kadar emeğin karşılığını alırım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?