Esnek Diyet Arkadaşlığı

Birde boyum 1.70 en son kilom 62ydi eğer artmadiysa....

Haftaya eve gidince diyete başladığım gün yeni kilomu yazarın yine inşallah bu sefer 55 olan eski kiloma inebilirim.

Kızlar merhaba,
buranın canlanmasına sevindim. Ben de haftaya tatilde olacağım, döndüğümde yani 6 temmuz gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum. O zaman beni de listeye eklersiniz :)

Kızlar merhaba,
buranın canlanmasına sevindim. Ben de haftaya tatilde olacağım, döndüğümde yani 6 temmuz gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum. O zaman beni de listeye eklersiniz :)
tamam canım sende gel bekliyorummm sağolun varolunnn
boyunu kilonu şimdiden yazdırırsan sevinirim

tamamdır ekledim ilk bildirimimiz 30 Haziran Salı
Bildirimleri pazartesi yapsak? Hazır pazartesi ilk bildirimle şöyle başlasak diyete? Bir de pazaresi bildirim olunca hafatasonu çok kacirmiyorum ben yoksa kocam haftasonu ne verse yiyorum
Yarın net bir şekilde kilomu soyluyecegim. Bugün evime dondum ama temizlik falan derken daha yeni oturdum.

Tünaydın kızlar kahvaltı yaptım. Bu gün dikkat etmeye başlıyorum. Akşam üstü 1 saat spor yapmış olarak dönücem
Bende yarın başlayacağım. Aslında bugün basliyacaktim ama diyet listemi daha hazirlayamamistim o yüzden kaldı ( daha doğrusu o yüzden kaçamak yaptım )
Şimdi listemi ve haftalık yemek programımı astım dolabimaaaaa ver yarın diyete startttt

Ay ne güzelmiş haftalık liste fikri
Ben dikkat ettim bu gün akşam yemeğinde çok abartmamakla beraber 1 dilim ekmek yedim. Artık kahvaltıya kadar bir şey yok.

1 saatte spor yaptım

Ay ne güzelmiş haftalık liste fikri
Ben dikkat ettim bu gün akşam yemeğinde çok abartmamakla beraber 1 dilim ekmek yedim. Artık kahvaltıya kadar bir şey yok.

1 saatte spor yaptım
Ben çocukla evin içinde ki kosturmayi spor sayacağım
Haftalık listeye de haftada 2 baklagil 1 et 1 sebze 1 de serbest menü yazdım haftasonu zaten eşimle ne canı çekerse onu yaptığımız için o günler bana akşamları sadece 1 tabak yemek şartıyla küçük kaçamaklar yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…