- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #19.321
tamam canım ekliyorum yeniden tabloyaaBirde boyum 1.70 en son kilom 62ydi eğer artmadiysa.... ☹
Haftaya eve gidince diyete başladığım gün yeni kilomu yazarın yine inşallah bu sefer 55 olan eski kiloma inebilirim.
tamam canım sende gel bekliyorummm sağolun varolunnnKızlar merhaba,
buranın canlanmasına sevindim. Ben de haftaya tatilde olacağım, döndüğümde yani 6 temmuz gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum. O zaman beni de listeye eklersiniz :)
Sen çağırırsın gelmem miDelirella canım slm yeniden başlıyorum istersen sende gel beraber devam edelim ne dersin??
TAMAMDIR EKLİYORUM tablomuzaaa...
ah sağolasın canımmSen çağırırsın gelmem mi
66,7 son durum
tabiiki katılabilirsiniz öncelikle hoşgeldiniz yanlız bizde kural falan hiç bişey yok herkes kendi yapıyor sadece bildirim günlri kilolarımızı bildiriyoruz o kadarMerhaba kızlar, bende katılabilir miyiim
tabiiki hoşgeldiniz hedef kilonuz kaç onuda yazarsanız tablomuza eklerimGünaydınlar benide alır mısınız buraya yazınca daha dikkat ediyorum.
1.60 a 68.5 kilom
Hoşbulduk hedef 64tabiiki hoşgeldiniz hedef kilonuz kaç onuda yazarsanız tablomuza eklerim
tamamdır ekledim ilk bildirimimiz 30 Haziran SalıHoşbulduk hedef 64
Bildirimleri pazartesi yapsak? Hazır pazartesi ilk bildirimle şöyle başlasak diyete?tamamdır ekledim ilk bildirimimiz 30 Haziran Salı
Bende yarın başlayacağım. Aslında bugün basliyacaktim ama diyet listemi daha hazirlayamamistim o yüzden kaldı ( daha doğrusu o yüzden kaçamak yaptımTünaydın kızlar kahvaltı yaptım. Bu gün dikkat etmeye başlıyorum. Akşam üstü 1 saat spor yapmış olarak dönücem
Bende yarın başlayacağım. Aslında bugün basliyacaktim ama diyet listemi daha hazirlayamamistim o yüzden kaldı ( daha doğrusu o yüzden kaçamak yaptım)
Şimdi listemi ve haftalık yemek programımı astım dolabimaaaaa ver yarın diyete startttt
Ben çocukla evin içinde ki kosturmayi spor sayacağımAy ne güzelmiş haftalık liste fikri
Ben dikkat ettim bu gün akşam yemeğinde çok abartmamakla beraber 1 dilim ekmek yedim. Artık kahvaltıya kadar bir şey yok.
1 saatte spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?