- 31 Ekim 2019
- 314
- 470
- 18
- 42
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.181
IF yapıyorum lakin bazen çok iyi zorlamayı, bazen de sabahki gibi nehrin dönüyo, resmen tatlı krizine girdim sabah, saati 1 edene kadar anam agladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16/8 mi yapıyorsun IF'i ?IF yapıyorum lakin bazen çok iyi zorlamayı, bazen de sabahki gibi nehrin dönüyo, resmen tatlı krizine girdim sabah, saati 1 edene kadar anam agladi
Evet 12-8 yapıyorum da biraz daha uzattım 1 e kadar16/8 mi yapıyorsun IF'i ?
Bravo. Çok zor bir şey başarıyorsun.Evet 12-8 yapıyorum da biraz daha uzattım 1 e kadar
Tesekkurler, bi de 3 çocuğum var malum enerjiye de ihtiyacım var ama sabahları bi şeker krizi gelmese iyi gidiyor..Bravo. Çok zor bir şey başarıyorsun.
Karışık sebzeyi fırında yapsana, kızartma ağır oluyor. Fırında oldu mu hem hafif oluyor hem de neredeyse kızartma kadar lezzetli oluyor.Saat 1330 itibariyle bu saate kadar 1 tost, 1 minik elma, 1 minik nar ( şeker krizim icin) , kahvenin yanında 2 tane N**** (Siyahi). Saat 17de çıktığım için sanirim daha birşey yemem. Akşam da yoğurtlu karışık kızartma ve çorba tyketicem. Cayın yanında da çok az kayışı ya da ceviz ile günü kapatırım.
Yok zaten kurutmayı yogurtladim kızartma yanlış oldu:))Karışık sebzeyi fırında yapsana, kızartma ağır oluyor. Fırında oldu mu hem hafif oluyor hem de neredeyse kızartma kadar lezzetli oluyor.
tamam o zaman :)Yok zaten kurutmayı yogurtladim kızartma yanlış oldu:))
EVET BU AYIN SON BİLDİRİMİ CANIM
Çok geçmiş olsun!13 ocak'a kadar ara verdik zaten biz de.Valla diyet hikaye oldu influenza B çıktı bende yatak döşek yatıyorum şu an
inşallah canımÇok geçmiş olsun!13 ocak'a kadar ara verdik zaten biz de.
13 ocakta başlıyoruz.Umarım iyi olursun o zamana kadar.
Hoşgeldin canım, Allah kabul etsin.canım arkadaşlarım merhabalar
çok şükür sorunsuz gittik döndük herşey yolunda bir güzel haberim de 2.5 kilo kendiliğinden gitti pek yemeklerden yiyemedik hergün aşşağı yukarı aynı yemekler vücut kabul etmedi bbide tavaf, say yürüyüşleri derken en az 10.000 adımı buluyo 20.000 bile olduğu oldu bu durumda verdiğimi zaten farketmiştim ama tartı yoktu bi tartıldım 57.1 baya bi iyi oldu bana şimdi daha istekli başlıyorum 13 ocakta kiloları bekliyorum canlar