- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.141
cumaydı canımcımAy ben unuttum pazartesi mi cuma mıydı karıştı günler ?
birincimizi canı gönülden tebrikler :)
olsun şimdi bildirebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumaydı canımcımAy ben unuttum pazartesi mi cuma mıydı karıştı günler ?
birincimizi canı gönülden tebrikler :)
Ayy ben miii! :) teşekkür ederim kızlar, inşallah devamı gelir kilo verişlerimizin .<<<Haftanın 1.si>>>
@sPatz
Tebriklerrrrrr
68,5cumaydı canımcım
olsun şimdi bildirebilirsin
Kilo almadıysam iyi zayiflayamadigim kesinde...
Ya ben zayıflamayı kafada bitirmisim galiba bu kiloya da alıştım 3 kilo fazla olmak koymaz diyip yasiyorim sanırımBen de veremedim bu hafta hiç ya. Regl oldum o beni mahfetti. iştahım maşallah :)
Hadi sen 3 kilo , benim 8-10 kilo fazlam var. Ben neyin kafasındayım da yiyorum acaba :)Ya ben zayıflamayı kafada bitirmisim galiba bu kiloya da alıştım 3 kilo fazla olmak koymaz diyip yasiyorim sanırım
Bence var olduğumuz kilomuzu benimsemeliyiz.....Hadi sen 3 kilo , benim 8-10 kilo fazlam var. Ben neyin kafasındayım da yiyorum acaba :)
O zaman kapatalım başlığı gidelim yaa :)Bence var olduğumuz kilomuzu benimsemeliyiz.....
Diyet konusunu çok farklı bir yere çekiyorum şuan
Siz bana bakmayın ya let you go yaniii..
:dO zaman kapatalım başlığı gidelim yaa :)
evet gerçekten buna şükürBen de aynıyım.
Aa nasıl aynı kaldık hepimizi bu hafta. Neyse almadığımıza şükür :)
hadi inşallah! Sen 1 aylığına nereye gidiyorsun ya :) Ocak başında başlasaydık.13 ocaktan itibaren onu gerçekleştirecez inş
yok sadece 2 hafta 26 aralıkta gidiyom 8 ocakta dönüyom inşhadi inşallah! Sen 1 aylığına nereye gidiyorsun ya :) Ocak başında başlasaydık.