- 7 Nisan 2009
- 2.579
- 1.836
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.161
Allah kabul etsin canım.yok sadece 2 hafta 26 aralıkta gidiyom 8 ocakta dönüyom inş
umreye canım
Tamam 13 ocakta keskin bi başlangıç yaparız o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım.yok sadece 2 hafta 26 aralıkta gidiyom 8 ocakta dönüyom inş
umreye canım
Allah razı olsunAllah kabul etsin canım.
Tamam 13 ocakta keskin bi başlangıç yaparız o zaman.
Benim bir arkadaşım da bu yöntemle çok kilo verdi. Deneyebilirsin. Ama ben emziriyorum, bu kadar uzun süre aç kalmamam lazım.YENİ BİR DİYET YÖNTEMİ HATTA SAĞLIKLI BESLENME YÖNTEMİ ÖĞRENDİM;
AYŞE ÖZYILMAZEL - Arkadaşlar hazırsanız 16/8 ile zayıflıyoruz
Beslenme trendlerini dikkatle takipteyim sevgili okurlar. Eh, sağlam kafa sağlam vücutta bulunuyor, bu biiiir. Yaş 35'i çoktaaan geçti, bünyeyi kollamak lazım, bu ikiiii. Saçma sapan, aç bırakan diyetleri uzun zaman önce bıraktım gitti. Peki neden? 1. Uzun vadede faydasından çok zararı var. 2....www.sabah.com.tr
BİR gözden geçirin isterseniz ben tuttum
şimdi 3 gün deneyeceğim başarılı olursam umreden gelincede devam edicem inş
fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
yok yok sen asla yapma canım hamileler yapmasın diyorlar zatenBenim bir arkadaşım da bu yöntemle çok kilo verdi. Deneyebilirsin. Ama ben emziriyorum, bu kadar uzun süre aç kalmamam lazım.
Ay ya ben kilo veremiyorum daha fazla bu yüzden gruptan ayrılmam daha doğru olur..
ah tamam canım o zaman çıkarıyorumAy ya ben kilo veremiyorum daha fazla bu yüzden gruptan ayrılmam daha doğru olur..
En azından aynı kiloyu yazıp durmamış olurum.
Bir de bu ay bebek için uğraşıyoruz o yüzden beslenmeme daha az yiyerek değilde normal yiyerek devam edicem.
Muhtamelen doğum sonrası yine gelirim. Çünkü suandan daha çok ihtiyacım olacak.ah tamam canım o zaman çıkarıyorum
inş Rabim bir an önce nasip eder
ilerde yine girmek istersen yeniden eklerim seni..
o zaman doğum sonrası bebişinle bekliyorum canımmmMuhtamelen doğum sonrası yine gelirim. Çünkü suandan daha çok ihtiyacım olacak.
İnşallah canım yaao zaman doğum sonrası bebişinle bekliyorum canımmm
bende doğum sonrası 10 kilo vermiştim
kucağınla bebişle gel bizeeee
aa ok süper olurİnşallah canım yaa
Hatta hamile kalırsam belki buradan kontrollü kilo alımı bildiriminde yaparım. Her ay aldığım kiloyu yazarım.
Ben alırken siz vermiş olursunuz size de morel olur