• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

hedef 51 di ama bu kilom bana iyi geldi.. plates yapıyorum bu ara..sadece spor ve dikkatle gidicem canım..
51 bana az geliyor artık..bir ara 52 civarı ldum ama çocuk gibi oluyorum.. artık sporla devam:)sıkılaşma ve kas yapmak amacım.. :spor:

hedef 51 di ama bu kilom bana iyi geldi.. plates yapıyorum bu ara..sadece spor ve dikkatle gidicem canım..
51 bana az geliyor artık..bir ara 52 civarı ldum ama çocuk gibi oluyorum.. artık sporla devam:)sıkılaşma ve kas yapmak amacım.. :spor:
çok güzel canımm aynen devam et o zaman iyice az kiloda iyi olmuyor yakışmıyor ne bayana ne de erkeğe platesi evde mi yapıyorsun??

Blue0Pink Blue0Pink canım sende katılacakmısın 3 haftalık diyetimize??
Ya ben çok bosladim, tartıya bile cikmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.
Son olarak 3 haftalık diyete katiliyim eğer kendimi yine de kilo veremez boslarsam bırakırım bu işleri bir müddet..
3 haftalık diyetin ilk tartı zamanı ne zaman?

Ya ben çok bosladim, tartıya bile cikmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.
Son olarak 3 haftalık diyete katiliyim eğer kendimi yine de kilo veremez boslarsam bırakırım bu işleri bir müddet..
3 haftalık diyetin ilk tartı zamanı ne zaman?
tamamdır canım 6 aralık cuma ilk bildirim son bildirim 20 aralık çünkü sonrasında izinliyim 2 hafta yokum o yüzden sonra gene elince devam ederiz inş

Back