Esnek Diyet Arkadaşlığı

YOK CANLAR OLMUYOR
tablo olayım sorunlu yetkiliye bildirdim gene düzelmedi
dağılabilirsiniz böylede tadı olmaz
sizlere başarılı diyetler diliyorum herşey gönlünüzce olsunnn

Arkadaşlar selam, ben tatildeydim 5 gündür. Hiç dikkat etmedim açıkçası , ama neyseki kilo almamışım.
Pazartesi bildiremedim, 62,5 olarak kaydedebilirsiniz. Bugün döndüm, yarından itibaren yine kaldığım yerden devam sağlıklı beslenmeye.

YOK CANLAR OLMUYOR
tablo olayım sorunlu yetkiliye bildirdim gene düzelmedi
dağılabilirsiniz böylede tadı olmaz
sizlere başarılı diyetler diliyorum herşey gönlünüzce olsunnn
Ay be dağılması yaa böyle iyi işte serbest serbest takılıyoruz..
İsmi etiket yapıp karşısına yeni kiloları ve verilen Gr mı yazıp birinciyi belirlemek bile yeter tabloya falan gerek yok bence..

Ay be dağılması yaa böyle iyi işte serbest serbest takılıyoruz..
İsmi etiket yapıp karşısına yeni kiloları ve verilen Gr mı yazıp birinciyi belirlemek bile yeter tabloya falan gerek yok bence..
pekiozaman canımöyleyapalımbundan sonra
etiketliyikarşısınakiloları yazayım

tamamdır canım kilobildirimimiz 11 EkimCuma

Haydi bismillah, bugün hepimiz bir heyecan ve gazla başlayalım kızlar.
Ah resim çektirmek bile istemiyorum artık, ne yapıp edip dönmeliyim doğum öncesi halime. Birbirimize destek olalım, vazgeçecekken engel olalım.

Canlar günaydınlar
Sabah limonlu ılık su
Kahvaltı
Az domates salatalık yumurta
Peynir zeytin çay

Geçen televizyonda denk geldim, diyetisyen dediki
Yemeğe aç oturmayın. Yemekten önce mutkala su için ya da 1 kase yoğurt yiyin olmadı süt için ama aç oturmayın masaya, ilk açlık hissi giderse yemekte çok yemezsiniz diyordu.
Bende çok haklı dedim bazen diyetteyken eşimi akşam beklerken bayaga acikyorum bende aç oturmamak için bunları uyguluyorum genelde su ve ya şekersiz içecekler bana yetiyor.
Tavsiye ederim.

ÇOK MANTIKLI
sağolasın arkaaşım evet mesela biraz leblebi bile atsak ağzımıza o kadar aç olmuyoz yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…