- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.981
Ay be dağılması yaa böyle iyi işte serbest serbest takılıyoruz..YOK CANLAR OLMUYOR
tablo olayım sorunlu yetkiliye bildirdim gene düzelmedi
dağılabilirsiniz böylede tadı olmaz
sizlere başarılı diyetler diliyorum herşey gönlünüzce olsunnn
pekiozaman canımöyleyapalımbundan sonraAy be dağılması yaa böyle iyi işte serbest serbest takılıyoruz..
İsmi etiket yapıp karşısına yeni kiloları ve verilen Gr mı yazıp birinciyi belirlemek bile yeter tabloya falan gerek yok bence..
tamamdır canım kilobildirimimiz 11 EkimCumaArkadaşlar selam, ben tatildeydim 5 gündür. Hiç dikkat etmedim açıkçası , ama neyseki kilo almamışım.
Pazartesi bildiremedim, 62,5 olarak kaydedebilirsiniz. Bugün döndüm, yarından itibaren yine kaldığım yerden devam sağlıklı beslenmeye.
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
[tr] [td]
No isimler Boylar baş. k. hed.k. 11 ekim 8 ekim 25ekim Hedef 1 eylemsevcan 1,58 58.9 54 57 2 @KIZLARIMCANLARIM 1.62 52.7 51 52 3 Delirella 1.65 72 65 70 4 sPatz 1.63 63.5 53 61 5 aysemeyra 1.60 66.6 58 64 6 Blue0Pink 1.70 61 55 59
tablomuz oldu sonunda 1. sayfayı inceleyin canlar birsorun varsabildirirseniz düzeltirim
bende bugün karataya başladımSelam arkadaşlar devam edelim11 Ekim Cuma bomba gibi geliyorum . Sonunda dikkat etmeye başladım yediklerim
Selam arkadaşlar devam edelim11 Ekim Cuma bomba gibi geliyorum . Sonunda dikkat etmeye başladım yediklerim
Geçen televizyonda denk geldim, diyetisyen dediki
ÇOK MANTIKLIGeçen televizyonda denk geldim, diyetisyen dediki
Yemeğe aç oturmayın. Yemekten önce mutkala su için ya da 1 kase yoğurt yiyin olmadı süt için ama aç oturmayın masaya, ilk açlık hissi giderse yemekte çok yemezsiniz diyordu.
Bende çok haklı dedim bazen diyetteyken eşimi akşam beklerken bayaga acikyorum bende aç oturmamak için bunları uyguluyorum genelde su ve ya şekersiz içecekler bana yetiyor.
Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?