• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor iyimisiniz??
Kat kat tat sinamasini yaşıyorum resmen .. çocukluk cikolatam çok severim eşim gitmiş kocaman 1 paket almış 😭 Allah'ımmmmm sabirrrrr diyorum ama yinede her gün 1 tane yiyorum 🤭😖 çok zor dayanmak cokk

69 da kaldım, hızlı yaşadı kilo vermem, erken durdu 🙈
Paul Walker sözü gibi desene... Bende aslında ilk 59.4 u görmüştüm, aniden fazla verince simardim sanırım yedim biraz şimdi 400gr fark atmış.. iyi yönden bakiyim belkide sisliktir 😅
😂😂

Ben cuma yazamadım kızlar kusura bakmayın.
63.1, vermek yerine almışım bile :( ama hiç motivasyonum yok dikkat edemiyorum neden böyle oldu :(

bundan sonraki Bildirim Günlerimiz 21 Ekim Pazartesi ve 31 Ekm Perşembe Canlar unutmazsanız sevnirimmmm....

Haftanın Birincisiiiiii
:nazar::nazar::nazar: Delirella Delirella :nazar::nazar::nazar:
:KK200::KK200::KK200:Tebriklerrrrrrrr:KK200::KK200::KK200:
Yav ne günlere kaldı grubumuz,ben mi en çok verdim birkaç yüz gramla? ben de çok veremedim ki 🙈

Yine de teşekkürler efenim, önümüzdeki hafta kilo almazsam iyi, il dışına çıkacağız diyet hikaye 😱

arkadaşlar tekrar azimle giriştim
inşallah 21 Ekime bomba gibi geliyorum
çok iddalıyım 1. olabilirim
Tebrik edersiniz artık beni.... :halay: :halay: :halay:

arkadaşlar tekrar azimle giriştim
inşallah 21 Ekime bomba gibi geliyorum
çok iddalıyım 1. olabilirim
Tebrik edersiniz artık beni.... :halay: :halay: :halay:
Ben haftaya yaşamayabilirim, 28 ekim pazartesi olsun benim takvimim. Kilo almazsam sevineceğim 🙈

senden birincilik bekliyorum artık 💪🏻

Back