• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

aklında bulunsun şeymacım
bir hafta pazartesi diğer hafta perşembe olacak şekilde
ayarladım hep günleri o zaman aradada tam 10 gün oluyor iyi oluyor yani

ama ben bugünü telafi edebilirmiyim bilemiyorum naapsam nasıl eritsem bilmiyorum kalori toplamım 1774
fazalsı vardır eskiği yoktur tamam 2saat rahat yürüdüm ama naapacam bilmiyom

oohhh ne güzell ye ye bisiklet çevirrrrrrrrrrr
yok şaka yapıyom çok bişey yemiş sayılmazsın
ben bugün çok azıttım yaşam az önce bvir liste paylaşmıştım ya
şimdi o listenin nerdeyse 2 katı kaloriye ulaştımmmm
ben gevşeğin en önde gideniiiyyymmmm
ühü ühüüü ühhhüüü
bana ne lafları sayarsanız sayın
hepsini hak ettimmm
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Yok sayamam bende kaçırdım sonuçta topikçe mi gevşedik la :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim bugun hepimizin kacamak gunu oldu yarin misafirlerimde var :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slmlar canlarım günaydınlar
dün o kadar yedikten sonra bugün canım hiç bişey yemek istemiyor
sadece 1-2 galeta yicem yeter

afiyet olsun.ben bugün tartıldım bir kilo vermişim 62 olmuşum.aferin bana.boğazımı tutucam artık yeter yürürken bile zor oluyor böyle.

ooo cnaım süpersinnn tebriklerrrrrrrrrrrr
evet haklısın çok zor oluyor insan kilo verdikçe çok iyileşiyor dinçleşiyor bomba gibi oluyoruz
boşuna taşıyoruz o kadar kiloyu kendimizle

Günaydın kızlar. Bende bugün büyük çöküntüdeyim tartıldım ve sonuç 59.2 kafayı yiycem tamam dün akşam kaçırdım ama ondan önce 1 gün kaçamaksız yaptım gr da olsa vermem lazım şuan almış gözüküyorum. :( kan ilacı kullanıyorum 6 gündür acaba fazla çıkmasına sebep o mu. Ya bide deli gibi spor yapıyorum neden neden :( :( vermesem ok derim bide almışım ya :(
Şeytan diyo salla bırak

Günaydın kızlar. Bende bugün büyük çöküntüdeyim tartıldım ve sonuç 59.2 kafayı yiycem tamam dün akşam kaçırdım ama ondan önce 1 gün kaçamaksız yaptım gr da olsa vermem lazım şuan almış gözüküyorum. :( kan ilacı kullanıyorum 6 gündür acaba fazla çıkmasına sebep o mu. Ya bide deli gibi spor yapıyorum neden neden :( :( vermesem ok derim bide almışım ya :(
Şeytan diyo salla bırak

sakın haa almak değil o canım dün fazla kaçırdığımızın şişkinliği sakın o geçici bir şişlik şu anda benimde öyle bak bugün tartıldım 59.7
normalde hep 59.00 geliyordum artık hatta 58.7 leri bile görmüştüm aama dün baya abartınca dünkü yediklerimiz daha çıkmadı vücudumuzdan ondan kaynaklı
sakın haaa sakınn sakınnnnnn!...
1-2 gün sonra göreceksin birden hooppp eski halimize dönecez hatta belkide kiloda verecezzzz........
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

sakın haa almak değil o canım dün fazla kaçırdığımızın şişkinliği sakın o geçici bir şişlik şu anda benimde öyle bak bugün tartıldım 59.7
normalde hep 59.00 geliyordum artık hatta 58.7 leri bile görmüştüm aama dün baya abartınca dünkü yediklerimiz daha çıkmadı vücudumuzdan ondan kaynaklı
sakın haaa sakınn sakınnnnnn!...
1-2 gün sonra göreceksin birden hooppp eski halimize dönecez hatta belkide kiloda verecezzzz........
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Ama nerdeyse 1 kilo ya :( cidden sinirimden oturup ağlıycam
Çok ümitlenmiştim :(

Ama nerdeyse 1 kilo ya :( cidden sinirimden oturup ağlıycam
Çok ümitlenmiştim :(

gülüm o bir iki günlük şişkinlik
geçenlerde benim takıldığım diğer site varya kalori hesabı yapan orda bir bayan var oda öyle bir geldi bu ne yaaa
ben artık diyet falan yapmıcam çok kötü oldu kilo almışım millet ikna etmye çalıştı bir türlü ikna olmadı
1-2 gün sonra bir geldi arkadaşlar müjjdeee kilo almadığım gibi üstünede 1 kilo birden gitmiş çok şaşkınım dedi
boşu boşuna kendimi yemiş bitirmişim dedi
öyle canım hiç üzülme o geçici şişkinlik

gülüm o bir iki günlük şişkinlik
geçenlerde benim takıldığım diğer site varya kalori hesabı yapan orda bir bayan var oda öyle bir geldi bu ne yaaa
ben artık diyet falan yapmıcam çok kötü oldu kilo almışım millet ikna etmye çalıştı bir türlü ikna olmadı
1-2 gün sonra bir geldi arkadaşlar müjjdeee kilo almadığım gibi üstünede 1 kilo birden gitmiş çok şaşkınım dedi
boşu boşuna kendimi yemiş bitirmişim dedi
öyle canım hiç üzülme o geçici şişkinlik

Ayyy inş ya tartı gününe kadar bekliycem bakalım

ooo cnaım süpersinnn tebriklerrrrrrrrrrrr
evet haklısın çok zor oluyor insan kilo verdikçe çok iyileşiyor dinçleşiyor bomba gibi oluyoruz
boşuna taşıyoruz o kadar kiloyu kendimizle

250 kalori diyeti yapıcam bir hafta beni ancak bu paklar.

Back