• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

2 kuru incir 1 ceviz 1 bardak şekersiz ev yapımı limonata.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm hanımlar sabah kahvaltım 1 yumurta,5 zeytin,biraz ekmek . Ara 4 tane form kepekli bisküvü 1 fincan kahve Öğle 1 kabak dolması ve küçük biber dolması akşama da kabak yemeği ve 4 kaşık bulgur pilavı olucak inşşş
ama neden bilmiyorum hiç uygulayasım yok vereceğim kilo az diyemi bilmiyorum ya bana gaz verin şu2 kiloyuda versem bırakıcam

slm kızlar

bugun mısafirlerim vardi giremedim bayaaa sayfalar ilerlemiş

öncelikle şeymacığım senin bukadar az yiyipte kilo vermemenin imkanı varmı senin anlık şişliğin vardır kafanı takma patateside bırakmişsın herhalde

pamuk dönmüş yazdıklarını okudum hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bebişin varsada hayırlı uğurlu olsun

slm hanımlar sabah kahvaltım 1 yumurta,5 zeytin,biraz ekmek . Ara 4 tane form kepekli bisküvü 1 fincan kahve Öğle 1 kabak dolması ve küçük biber dolması akşama da kabak yemeği ve 4 kaşık bulgur pilavı olucak inşşş
ama neden bilmiyorum hiç uygulayasım yok vereceğim kilo az diyemi bilmiyorum ya bana gaz verin şu2 kiloyuda versem bırakıcam

2 kilo neki canım yaaa ver kurtullllllllllll

bencede ver kurtul yaa 2 kiloda ne var
hatta 3ver 4 ver canımcımmmmmmmm

bende akşama patates salatası yedim
1 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığıda yulaf yedimmmmm
ve bugünkü kalorimi 800 le kapattım 2 mil lesliede yaptımm yeterrrrrrrrr

Napıyonuz kızlar
Yaşam naptın bugün yoruldun mu canım
Eylem sen bi gaz gidiyon maşallah
1 tabak azcık yağla pişirilmiş bulgur pilavı 1 tabak az zeytinyağlı salata 3 kaşık yoğurt 4 tane erik.

Eşimin arkadaşları ve hanımları geliyo çaya bişey yapmadım eşim meyveli pasta almış aram yok büyük ihtimal yemem eğer kuruyemiş gelirse bir avuç ondan yerim çayla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anammmm siz gaza gelmissiniz ama bennn varya ohhh bir yedim

Sabah
Yarim dilim ekmek
Peynir domates 3zeytin
Oglen
Bir buyuk kase kisir
Domates salatalik lahana salatası
Yarim dilim havuclu kek
Bir küçük milfoy boregi

Aksam
2 kase cekirdek
Bir cocostar cikolata icetea 5tane hosbes gofret yum yum yum;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anammmm siz gaza gelmissiniz ama bennn varya ohhh bir yedim

Sabah
Yarim dilim ekmek
Peynir domates 3zeytin
Oglen
Bir buyuk kase kisir
Domates salatalik lahana salatası
Yarim dilim havuclu kek
Bir küçük milfoy boregi

Aksam
2 kase cekirdek
Bir cocostar cikolata icetea 5tane hosbes gofret yum yum yum;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet bal şeker olsun
bende dün dağıtmıştım bugün toparladım

Son düzenleme:
yeni bişey öğrendim gece yatmadan 30-40 dk önce yapılan
spor sabaha kadar 6 saat boyunca kasları çalıştırmaya
ve yağ yakmaya yarıyormuşşşşşşş

patatesimi haşladım yarın işyerinde yicem inşallah
yanlız akşama büyük ihtimalle annemde kalacam ben bildirimimi 23 ünde yapabilecem
kabul edin ne olurrrrrrrrrrrr

patatesimi haşladım yarın işyerinde yicem inşallah
yanlız akşama büyük ihtimalle annemde kalacam ben bildirimimi 23 ünde yapabilecem
kabul edin ne olurrrrrrrrrrrr

ben saldım siz gaza geldiniz

ohhhh iki gün yiyince psikolojim yerine geldi valla:32::32::32:sıfırdan başlamışım gibi enerjiğim bundan sonra çok yormiycam kendimi önce sağlık:20:

herhalde şu iki günde patatesle verdiğim 1 kiloyu geri aldim kesin :46::46::46:

eylemciim kafana göre takılll biz bildirimlerimizi yaparız sende gelince tabloya yazarsın

Son düzenleme:
ben saldım siz gaza geldiniz

ohhhh iki gün yiyince psikolojim yerine geldi valla:32::32::32:sıfırdan başlamışım gibi enerjiğim bundan sonra çok yormiycam kendimi önce sağlık:20:

herhalde şu iki günde patatesle verdiğim 1 kiloyu geri aldim kesin :46::46::46:

eylemciim kafana göre takılll biz bildirimlerimizi yaparız sende gelince tabloya yazarsın

sağol canım benimmm yarın sabahda bakarım söylerim ama vc ye gitmedim
o yüzden çok çıkacak biliyom moralim bozulmasın diye ertesi güne atayım dedim
siz yazınn ben işe gider gitmez görürüm sizikileri hemen eklerim benimkinide ertesi gün sabah eklerim artık
zaten pek değişiklik olmazda çünkü dün aşırı kaçtı ipin ucu
artık kolay kolay dengelenmez ama genede 200 gram bile aşşa çıksam o bana moral olacak canımcım
he yaa yiyincede ballll gibi oluyor insan be canım ruhumuz şenleniyorrrrrrrrr

şeymada yok ortalıkda bugün yedikleri çok geldi erken uyudu heralde
yaşamım hadi sanada iyi geceler bende yatıyom artık byyy
Allaha emanet olll

Back