- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 158
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.621
anladımcanım maşallahh hayran kaldımKendimden örnek vereyim mesela daha bir ay dolmadi bir hafta sonra bir ay olucak .Bu sabah 69.8 i gördüm.73 kiloda başladım .Birde reglim yaklaşmasına rağmen 69.8 beni çok mutlu etti.Ben gün içinde canım ne isterse yiyorum .Saat 5 e kadar sadece hamur tatlı abur cubur yemiyorum.Diger buntun yemekleri yiyorum.Ama 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum.Cok acikirsam biraz kuru yemiş bir avuç okadar .Leblebi,fındık,ceviz gibi .Bol su içiyorum yeşil çay sade Nescafe bu şekilde hiç zorlanmadan verdim kilomu.Bu bana iyi geldi şimdilik güzel gidiyor.Birde hafta içi 5 gün spor yapıyorum .En az 40 dakika yürüyüş 10 dk gibi eliptik.Ve gün içinde evde sürekli hareket etmeye çalışıyorum.Yagdan veriyorum çünkü kaç zamandır diyet peşinde oldum aldım verdim aldım.Bu sefer diyet yok düzenli sağlıklı besleniyorum.
Aynen inşallah basaririz bu kiloları veririzanladımcanım maşallahh hayran kaldım
çok güzel bende başlayım çok boşladım diğer arkadaşıda çağırayım oda gelsin
OLSUN OLSUN ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMIZ YERİNDE OLSUNDA GERİ KALAN HİÇ BİŞEY DERT DEĞİL CANIM ay büyük yazmışımBoyum 1.50 kilom sabah tartildim 69.8 keşke 1.65 olsaydım .Binada şükür ne diyelim.
Evet bana uyarSudem_mmm bu arada tablomuzuda güncelledim iyi oldu ilk bildirimimiz 1 mart cuma ve mart boyunca her cuma yaptım sanada uyuyorsa böyle devam edelim olur mu?
tamamdırEvet bana uyar
ok çiğ köfte sorun değil o kadarSabah sporumu yaptım mısır gevreği mi yedim türk kahvemi içtim .Aralarda biraz kuruyemiş atıştırdim.Cokta tokum ama akşam acikmamak için yine yerim birşeyler dolapta 4 tanecik cigkofte var ayranla onu yerim yazık atilmasin.
Özür yeni gördüm bu yazıyı evet tatlı hamur abur cubur makarna pilav yani bunlar haricinde sebze et tavuk balık bulgur vs meyve hep yiyorum .Sadece 5 ten sonra yemiyorum.Sudem_mmm bu arada boyunuda yazarsan tablomuza ekleyim sende canımbide gün içinde herşeyi yiyorum derken tatlı hamur işi dışındaki herşeyi mi?
aa hiç duymamışımMaça çayı sipariş ettim.Bakalim nasıl bir değişiklik olucak Sizede gelişmeleri aktarırim yarın gelir kargo inşallah güzel kilo veririm.Esim izine geliyor .29 Mart'ta ben o zamana kadar inşallah 66 olurum .Toplamda 7 kilo vermiş olurum.Bir iki kilolar farkedilmiyor ama 7 kilo farkedilir diye düşünüyorum.Ayyy heyecanlandım inşallah 66,65 gibi olurum.
evet hafta sonları pek giremiyoruz malesefBuralarda kimsecikler yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?