- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.601
hatta hedef 52 canım.. artık oraya düşmem şart oldu..![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa canım hoşgeldin benim bir boğazım mahvoldu hiç bişey yiyemiyom bu sabah 55.2 yi bile gördümeylemsevcan canım slm.. ben geldim.. ama kötü geldim.. bugün artık kesin kez başlıyorum diyete.. aldım gidiyorum çünki.. buna dur demenin vakti geldi geçti bile(başlangıç olarak 55,7 yazarmısın canım.. sende şaşırdın dimi bu rakamı görünce
valla bende şaşırdım ve şoktayım..çok üzgünüm.. sabah kararımı verdim. hedefim 53,,dua et de vereyim canım ya.
günaydın canımcım..Çok geçmiş olsun sana.. Allah acil şifalar versin..haklısın herşeyin başı sağlık canım..aa canım hoşgeldin benim bir boğazım mahvoldu hiç bişey yiyemiyom bu sabah 55.2 yi bile gördüm
aman aman önce sağlık boşver dikkat edersin olur biter çok takma kafana sağlıkla olur hepsi
daha geçmedi hastalığım bu gidişle dedim heral 53-54 ü görecem...
gerçektende öyle halen şoklardayım çok hoşuma gittigünaydın canımcım..Çok geçmiş olsun sana.. Allah acil şifalar versin..haklısın herşeyin başı sağlık canım..
ama ben uctum gidiyorum.. neyse dün güzel geçti.. umarım devam edebilirim böyle..inşallah bende hedefime ulaşırım.. hastalıkla da olsa sen hedefine ulaşmışsın bile canım..
bende sabah tartıldım.. ama pazartesiden beri gerçektende bu kez dikkat ettim..54,5 çıktım..çok mutlu oldum.. ama 53 e kadar devam inş..
tam gaz devammmbende sabah tartıldım.. ama pazartesiden beri gerçektende bu kez dikkat ettim..54,5 çıktım..çok mutlu oldum.. ama 53 e kadar devam inş..
Okudum çok faydalı gercekten
Oku
Okudum çok faydalı gercekten
öncelikle hoşgeldinizzMerhaba herkese bende böyle bir grup arıyordum esnek ,özgür ,kuralsız,kilo bildirimi ve herkesin kendi diyeti olucak sizlerle devam edebilir miyim.Bende 74 kilodan 70.4 kiloya düştüm acelem yok yavaş gidiyor ama açlık çekemiyorum .Sadece akşam 5 ten sonra yemek yemiyorum .Tabi bunun yanında hamurlu yiyeceklerden,tatlılardan uzagim hergun 1 saat tempolu koşu bandında yürüyüş yapıyorum
Teşekkürler hoşbulduk.Ben şu anda çok kalori saymiyorum ama 1000 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum.Ben şöyle yapıyorum sabah bazen gevrek ,bazen atıştırma bazen kahvaltı yapıyorum .Bunları yemeden önce şekersiz bir kahve içip 1 saat spor yani koşu bandında yürüyüş yapıyorum .73 ile başladım .20 gün falan oldu şu an 70 kiloyum .Bu arada akşam 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum .Çok aciktigimda bir avuç kuruyemiş yada çekirdek yiyorum.Gunde 3 litreye yakın su tüketiyorum .Hamur tatlı makarna pilav bunlara yaklaşmiyorum.Bunlar haricinde her şey yiyorum.öncelikle hoşgeldinizz
yeni gördüm kusura bakmayın
bu aralar pek aktif değiliz ama sizle devam edersek bizde aktif oluruz
günlük ne kadar kalori aldığınızı hesaplıyormusunuz?
kesinlikle haklısınİlk hedefim 66 sonra 60 derken 54 te dururum diye düşünüyorum .Zaten alıştım aslında yemekle sporla sorunum yoktu böyle ne bileyim bir birimizi teşvik edicek fikir alışverişi yapicak grup istiyorum.Bende bir başlık açtım ama pek gelen olmadı .Sizin burda devam etmek istedim .Yaza inşallah zayıf çıkarız.Tek başına pek hoş gitmiyor bu zayıflama işi .
Ay neler denemedim yedim olmadı yemedim olmadı lahana diyeti elma diyeti yok hiç biri tutmadı giden kilolar geri geldi valla.Sildim bende aklımdan bütün diyetleri kalori takibi falan ama tahmin ediyorum 1000 kalori geçmiyorum diye.Bazen geçtiğimiz gün olmustur.yanlız sana şunu diyim günlük 1000 kalori az
5 ten sonrada yemeyince vücut kıtlık pozisyonunamı geçiyor acaba
sanki biraz daha çok yesen daha hızlı daha çok kilo verirsin gibime geliyor
hiç denedinmi