- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.561
yok yok zorlama bir başla yeter gerisi geliyor inanGünaydın kahvaltım;Bir yumurtalı lor peynirli omlet,badem ceviz zeytin kuru domates yeşil biber,aç karnına poleni unutmuyorum vitaminlerim kahvaltı ortasında alıyorum omega3 ve guenzim q10 tavsiye ediyorum sizlerede halsizliğim azaldı birde dün siyez unu aldım glutensiz yaşıyorum malum siyez ununda da Yok gluten ve onunla ekmek yapmayı düşünüyorum hepinize güzel sabahlar birbirimizi motive edelim hem sağlıklı beslenelim hemde kurtulalım artık bu kış bu kilolardan haftaya da spora başlıyorum taşındığım için gittiğim yeri bıraktım bir zahmet oturduğum sitenin spor salonuna gideyim bari spor konusunda kendimi zorluyorum itiraf edeyim
Yok canım onlardan kullanmıyorum kendim yapayımbu arada glutensiz unla makarnalar falan var onlardan yiyormusun?
bencedeeeGünaydın arkadaşlar niye bildirim yazılmıyor hadi motive olalım degilmi bu kış rehavet çökmesin
Bence olur25 Ekim Salı bildirim yapalım mı onu başlangıç kilosu yerine girerim ok? ve o sayedede yediklerimizide yazalım.
hakikaten çok esnekBugun sabah kahvaltım geç oldu 1 gibi doktor vs işleri ama kahvaltıdan önce polen vardı kahvaltım kendi yaptığım puaçadan bir adet bir adette haşlanmış yumurta zeytin labne peyniri akşama balık var (somon )alalım omegaları birde doğal yönden kilo vermek elbette istiyorum ama önceliğim sağlıklı beslenmek spora haftaya salı başlıyorum inşallah hedefim haftada en az 3 en fazla 5 gün bir saat spor ,bu arada grubumuz da motive Yok arkadaşlar böğle olmayacak gibi fazlamı esnek
Böğle olmaz ki grup birlikte ilerler canım burayı da kurmanın nedeni bu zaten ikimiz dışında ses Yok bakalım böğle devam ederse ayrılmak gerekicekhakikaten çok esnek
ben ve senden başka kimse gelmiyor benide sinir bastıııı
yok böyledmvam etmez yeni geliceklerde olureskilerde canlanabilir az bekleyelim olmazsa başka bir topikte devam ederiz biraz aktif olanBöğle olmaz ki grup birlikte ilerler canım burayı da kurmanın nedeni bu zaten ikimiz dışında ses Yok bakalım böğle devam ederse ayrılmak gerekicek
Merhaba bende düşünebilirimhanımlar merhaba bizde bir başka topikte kilo verenlerdeniz. sizleri de bekleriz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...te-zayifliyor.245008/page-14086#post-57303675
Madem çıkıyorsun eğer istersen Benim açtığım topiğe gelebilirsin
Hangi topikMadem çıkıyorsun eğer istersen Benim açtığım topiğe gelebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?