- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.541
Ben regl şişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınSabah aç karnına iki bardak ılık su bir tatlı kaşığı polen,kahvaltı iki haşlanmış yumurta zeytin kuru domates peynir lıght organik tarçınlı siyah çay iki öğün beslenmeye geçiyorum artık ara öğün badem ceviz vs söylemiştim metobolizmam anemi olduğu için yavaş birde unutmadan omega 3 ve guenzim g10 almaya başladım güzel sabahlar güzel diyetler Arkadaşlar
Alerjik durumun varsa kullanma yada doktoruna danış canım ben iki hamileliğimde kullandımGünaydın
Ya bu polenin zararı var mı
Herkes kullanabilir mi
Bende gebelik için kullanmak istiyorum vitamin olsun die
Bal biliyorum ama..
glutensiz hayat kilo vermede etkili mi?Ben tekrar geldim arkadaşlar Benide alın kilom sabah aç karnına tartıldım 73.1 ilk hedefim 68 sonraki 64 boy 169 bu arada aşırı ödem şişlerim oluşuyor bu yüzden gluteni hayatımdan çıkardım glütensiz 8 nci günüm
SağolunAlerjik durumun varsa kullanma yada doktoruna danış canım ben iki hamileliğimde kullandım
Hoşbulduk canımoooceyef cim hoşgeldinnn sefalar getirdinnnn
Aslında ödem problemim için başladım glütensiz yaşamaya sanki ödeme iyi geliyor birde şunu anladım tatlı ihtiyacım azaldıglutensiz hayat kilo vermede etkili mi?
Kilo bildirim günleri salımı her hafta?Aslında ödem problemim için başladım glütensiz yaşamaya sanki ödeme iyi geliyor birde şunu anladım tatlı ihtiyacım azaldı![]()
evet ama 2 ekimden itibaren her hafta salı günleriKilo bildirim günleri salımı her hafta?
ay ne çok özlemişim seni bak bir yazıda 3 kere canım geçirmişimmmceyef canım ekledim tablomuza ekim sonu aylık hedefine 71 yazdım bilgin olsun canım istersen başka bir kilo ile değiştiririm. söylersin bana canım
Canım benimay ne çok özlemişim seni bak bir yazıda 3 kere canım geçirmişimmm![]()
Ekim sonu 71 yazalımda ben daha çok düşerim belkiceyef canım ekledim tablomuza ekim sonu aylık hedefine 71 yazdım bilgin olsun canım istersen başka bir kilo ile değiştiririm. söylersin bana canım