• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben tekrar geldim arkadaşlar Benide alın kilom sabah aç karnına tartıldım 73.1 ilk hedefim 68 sonraki 64 boy 169 bu arada aşırı ödem şişlerim oluşuyor bu yüzden gluteni hayatımdan çıkardım glütensiz 8 nci günüm

Sabah aç karnına iki bardak ılık su bir tatlı kaşığı polen,kahvaltı iki haşlanmış yumurta zeytin kuru domates peynir lıght organik tarçınlı siyah çay iki öğün beslenmeye geçiyorum artık ara öğün badem ceviz vs söylemiştim metobolizmam anemi olduğu için yavaş birde unutmadan omega 3 ve guenzim g10 almaya başladım güzel sabahlar güzel diyetler Arkadaşlar

Sabah aç karnına iki bardak ılık su bir tatlı kaşığı polen,kahvaltı iki haşlanmış yumurta zeytin kuru domates peynir lıght organik tarçınlı siyah çay iki öğün beslenmeye geçiyorum artık ara öğün badem ceviz vs söylemiştim metobolizmam anemi olduğu için yavaş birde unutmadan omega 3 ve guenzim g10 almaya başladım güzel sabahlar güzel diyetler Arkadaşlar
Günaydın
Ya bu polenin zararı var mı
Herkes kullanabilir mi
Bende gebelik için kullanmak istiyorum vitamin olsun die
Bal biliyorum ama..

sadece 30 ekimi yazmadım çünkü artık kasımın ilk haftasındaki salıyı yazayım diye o ara bir 15 gün olsun inş yani 23 Ekim son bildirim kasımda ayın 6 sı ilk bildirim.

Arkadaşlar bu sabah kahvaltım badem ceviz labne peyniri yeşil zeytin kuru domates yeşil biber yeşil çay tarçınlı bu sefer kahvaltı sonrası kahve artık aç karnına içmiyorum çünkü miğdem sinyal veriyor aslında aç karnına daha etkili

ceyef ceyef canım ekledim tablomuza ekim sonu aylık hedefine 71 yazdım bilgin olsun canım istersen başka bir kilo ile değiştiririm. söylersin bana canım

Back