Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugun sıkı döndüm gerçi öğle hep dikkatle geçiyor ömrüm ama yavaşlama hatta gramda olsa alma var kiloda bende gittim akapunktur yaptırdım bakacağız her hafta yenilecek spora haftada en az 3 gidiyorum Nisa’n sonuna kadar artık sonuç alacakmıyız bakalım kızlar bu ay sonunda birde hayatıma ev taşıma ekleniyor hadi hayırlısı hepinize Harika bir hafta diliyorum

sağolasın canımm inşallah bu ay hep birlikte sonuç alacazzz
az yicezz bol hareket havalarda ısındıııııı
ohh misss bol yürüyüşşşş

yeni aylık hedef kilolarımızıda güncelledim bir kontrol edin eksik veya fazla geldiyse söyleyin değiştireyim...

bu arada kilolarımızı her pazartesi yaptım hafta sonu boşlamayalım diye bundan sonra her pazartesi bildirim günümüz sadece 23 nisan tatil diye onu 24 nisan salı yaptım bilginiz olsun

Sabah kahvaltı teklifini red etmedim bu sefer çünkü genelde red ediyorum fazla kaçırmadan iyi kahvaltı yaptım öğlen wasa hurma muz akşam 6 da ton balıklı avakadolu bol salata ve 1 dilim kepekli ekmek sıkı başladık bakalım

Cnm selam giremedim bu aralar çok yoğundum..Canım ben daha bir türlü başlayamadım..ama 55 i de gördüm ya tartıda((Hatta 55,küsürü de var..Ama kabızım yine bir kaç gündür..onunda rtkisi vardır diyorımArtık benimde dur deme zamanım geldide geçiyor bile..Yarın dikkat etmeye başlıyacağım inş(

canım sabah uyanır uyanmaz türk kahvesi iç bana çok iyi geldi hem metabolizma hızlanıyor hem kabızlık kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…