- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.261
tebriklerr beybbbiiiiiiiiii bu başlangıç demekkkkkkkkkki gerisi gelecekkkkkkkk60,5 gördüm bugün
sağolasın canımm inşallah bu ay hep birlikte sonuç alacazzzBugun sıkı döndüm gerçi öğle hep dikkatle geçiyor ömrüm ama yavaşlama hatta gramda olsa alma var kiloda bende gittim akapunktur yaptırdım bakacağız her hafta yenilecek spora haftada en az 3 gidiyorum Nisa’n sonuna kadar artık sonuç alacakmıyız bakalım kızlar bu ay sonunda birde hayatıma ev taşıma ekleniyor hadi hayırlısı hepinize Harika bir hafta diliyorum
Umarım aşkısıtebriklerr beybbbiiiiiiiiii bu başlangıç demekkkkkkkkkki gerisi gelecekkkkkkkk
Hadi inşsllah bol motive edelim kendimizi yaza ne kaldısağolasın canımm inşallah bu ay hep birlikte sonuç alacazzz
az yicezz bol hareket havalarda ısındıııııı
ohh misss bol yürüyüşşşş
tebrikler canım çok güzellFazla dikat etmemekle birlikte 79 çıktım dün sabah
Teşekkür ederim darısı bu haftayabu haftaki 1.mizz
@Glsnolmz
Tebriklerrrr
canım sabah uyanır uyanmaz türk kahvesi iç bana çok iyi geldi hem metabolizma hızlanıyor hem kabızlık kalmıyorCnm selam giremedim bu aralar çok yoğundum..Canım ben daha bir türlü başlayamadım..ama 55 i de gördüm ya tartıda((Hatta 55,küsürü de var..Ama kabızım yine bir kaç gündür..onunda rtkisi vardır diyorım Artık benimde dur deme zamanım geldide geçiyor bile..Yarın dikkat etmeye başlıyacağım inş (
AA Süpermiş canım.. olmassa yapayım canım bende.. teşkler.canım sabah uyanır uyanmaz türk kahvesi iç bana çok iyi geldi hem metabolizma hızlanıyor hem kabızlık kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?