Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylemsevcan eylemsevcan umarım canım inşallah herkes 3er 5 er kilo verir :) Benim de bu gün üçüncü günüm çok azimliyim iş yerine yemek getirmeye başladım buradaki yemekler çok yağlı diye dün de yürüyüşe başladım . İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)

Canım kusura bakma bu ara biliyorsun başımdaki işleri..
birde regliyim .. Yarın sabah tartılır yazarım canım..
Yarın abdest alacağıma artık..
kusura bakma..

eylemsevcan eylemsevcan umarım canım inşallah herkes 3er 5 er kilo verir :) Benim de bu gün üçüncü günüm çok azimliyim iş yerine yemek getirmeye başladım buradaki yemekler çok yağlı diye dün de yürüyüşe başladım . İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)
ooo maşallah süper girmişsin canım tebriklerrrr

Canım kusura bakma bu ara biliyorsun başımdaki işleri..
birde regliyim .. Yarın sabah tartılır yazarım canım..
Yarın abdest alacağıma artık..
kusura bakma..
olsun canım önemli değil bende saldım misafirim var ondan 30 mayısta gidiyor birlikte iyice sıkı gireriz inş. bide Ramazanda yaklaşıyorr sen çok güzel veriyorsun Ramazanda.. o yüzden çok sıkma kendini

Bugun detoks gibi olsun dedim aksama kadar sıvi tüketip aksam balık salata yedim birkac gun boyle devam etcem insallah
15 dakika egzersiz ve tum gunde ev temizligi yaptim epey hareketli bir gün oldu cok şükür ;)

kızlar dün leslie ve göbek eritme hareketlerine başladım youtubedan şu an karın kaslarım ağrıyor ama yine de mutluyum , demek işe yaramış :)

Kizlar benim diyette iyi gidiyor sabah; 1 armut
Oglene dogru ;2 yumurta 2 kucuk dilim esmer ekmek zeytin peynir ve bol limonlu cay ictim.
Aksamda yesil mercimek yemegi ve yogurt var menu de

Spor yapamam bugun cunku tum gun evde temizlik islerim var.

Herkese bol eksilerr ;)

Arkadaşlar birkaç gündür bıraktım diyeti yarın inşallah yeniden başlıyorum bahardan mı nedendir motive olamadım hatta sporu birkaç
Gün de ihmal ettim yarın inşallah rehavet çöktü heralde ki aslında yaza istefiğim kiloda olmak çok istiyorum

Kizlar benim diyette iyi gidiyor sabah; 1 armut
Oglene dogru ;2 yumurta 2 kucuk dilim esmer ekmek zeytin peynir ve bol limonlu cay ictim.
Aksamda yesil mercimek yemegi ve yogurt var menu de

Spor yapamam bugun cunku tum gun evde temizlik islerim var.

Herkese bol eksilerr :KK66:
süpersin be canım maşalllahhhh bizede bulaştır birazzz

Kizlar bu sabah bisey yemek istemedim oglende kahvalti yaptim
2 yumurta (bir cay kasigi tereyagda)
Biraz peynir zeytin ve 1 t.kasigi helva
2 kucuk dilim kepekli ekmek ve bol limonlu yesil cay

Ara ogun yok
Aksam yemegimi az once yedim saat 16:00
5yk pilav ustu kuru fasulye
1 kase yogurt

Aksam acikirsam cay yogurt salatalik tarzi seyler atistiriyorum. Hemen bastırıyo midemi

Spor henuz yapmadim ama bugun de tum gun aktiftim

Su 2 lt

Back