- 13 Şubat 2018
- 1.460
- 3.222
- 133
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.221
![eylemsevcan](/data/avatars/s/215/215256.jpg?1723211250)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo maşallah süper girmişsin canım tebriklerrrreylemsevcan umarım canım inşallah herkes 3er 5 er kilo verir :) Benim de bu gün üçüncü günüm çok azimliyim iş yerine yemek getirmeye başladım buradaki yemekler çok yağlı diye dün de yürüyüşe başladım . İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)
olsun canım önemli değil bende saldım misafirim var ondan 30 mayısta gidiyor birlikte iyice sıkı gireriz inş. bide Ramazanda yaklaşıyorr sen çok güzel veriyorsun Ramazanda.. o yüzden çok sıkma kendiniCanım kusura bakma bu ara biliyorsun başımdaki işleri..
birde regliyim .. Yarın sabah tartılır yazarım canım..
Yarın abdest alacağıma artık..
kusura bakma..
aaa süperrr tebriklerrrr canımmm darısı başımaaaaSelam kızlar şu an çok mutluyum dediğim gibi reglden dolayı fazla kilo da çıkıyormuşsun şimdi tartıldım ve şoooooook 85.9![]()
süpersin be canım maşalllahhhh bizede bulaştır birazzzKizlar benim diyette iyi gidiyor sabah; 1 armut
Oglene dogru ;2 yumurta 2 kucuk dilim esmer ekmek zeytin peynir ve bol limonlu cay ictim.
Aksamda yesil mercimek yemegi ve yogurt var menu de
Spor yapamam bugun cunku tum gun evde temizlik islerim var.
Herkese bol eksilerr![]()
Sen heral Ramazana güveniyon seni gidi seniiiislm canım.. bende tık yok ya.. bir türlü adapte olamıyorum..