- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.281
85.7 pek bir değişiklik yok bu hafta çok dikkat edemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun aman almada oda önemli almadığım her güne şükrediyorummm85.7 pek bir değişiklik yok bu hafta çok dikkat edemedim
Tebrikler bebeğimmm süpersinnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar :) ilk bildirim benden :) 70.0 kg :))))
canım harika yaaa bbravoo daha çok dikkat etmediğin halde böyle dimi?Canım dün tartıldım.. 54,4 çıktım canım..
evet canım..Valla diyet miyet yok.. sadece günde 2 kez yeşil çay içiyorum.. sabahları da sirkeli ballı ılık su ile güne başlıyorum.Onun dışında hiç bişey yapmadım desem yeridir..canım harika yaaa bbravoo daha çok dikkat etmediğin halde böyle dimi?
Biz sana teşekkür ederiz topiğimizde ciddi kilo verebilen biri çıktı çok şükürYEşeklir ederim))
BRAVO SINAV DÖNEMİ BİLE DİKKAT EDEBİLİYORSAN TAKDİRE ŞAYANSIN CANIM NE OKUYORSUN?? aa büyük harflerle yazmışımmVAlla ben pilatesten geldim sınav haftam vizelerrrrr ama dikkat ediyorum :)))
siz bölümümü? eşimde kimya öğretmenliği mezunu atanamadı türk dili bitirdi ondan atandı öğretmen olarak bende ilahiyat okuyomKimya okuyorum :) siz neler yapıyorsunuz :)
Benim bölüm inşallah iş bulma konusunda sıkıntı yaşamam :/siz bölümümü? eşimde kimya öğretmenliği mezunu atanamadı türk dili bitirdi ondan atandı öğretmen olarak bende ilahiyat okuyom
Yok çok şükür almadım 100 gramcikda olsa eksildimolsun aman almada oda önemli almadığım her güne şükrediyorummm
olsun eksilde kaç gram olursa olsunYok çok şükür almadım 100 gramcikda olsa eksildim
İnş hedefine ulaşırsın arkadaşım başarılargünaydınlar canlarrrr
bundan sonra her pazartesi
ama sadece 23 nisan hariç o gün tatil olduğundan onu 24 nisanda bekliyorum ona göre
kendime haftalık 300 gram belirliyorum her hafta 300 gram ayda 1200 gram yapar oda bana yeter
inş bu sefer kararlıyımmm
canım teşekkür ederim bildirimn olmayınca silmek zorunda kaldım kusura bakmaİnş hedefine ulaşırsın arkadaşım başarılar