- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #18.241
galiba öyle canım bir türlü olmuyor.. yok yok bu seneSen heral Ramazana güveniyon seni gidi seniiii
ama erken başlamakta fayda var....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba öyle canım bir türlü olmuyor.. yok yok bu seneSen heral Ramazana güveniyon seni gidi seniiii
ama erken başlamakta fayda var....
bu sene bende hiç giremedim motive olamadım ama nisanı affetmicem ve ramazan-ı şerifi çok kararlıyımgaliba öyle canım bir türlü olmuyor.. yok yok bu sene
hadi ben silkimdim sende SİLKİNNNN....galiba öyle canım bir türlü olmuyor.. yok yok bu sene
TABİİKİ ALIRIZ SİZ GRUBUMUZDA VARDINIZ DA HERALDE BİLDİRMEMİŞSİNİZ O YÜZDEN SİLMİŞİM OK EN KISA ZAMANDA EKLERİM TABLOMUZA ay yanlışlıkla büyük harflerle yazmışım düzeltemicem...Merhaba kızlar ben geçtiğimiz pazartesi diyete başladım beni de grubunuza alır mısınız bu cuma bende bildirimde bulunsam ?
Başlangıç Kilo :73.3
Boy :1.63
Hedef kilo : 55
Ay ben halen sayıklıyorumcanlar slm sze dün 58.1 demiştim ve de öyle tabloya eklemiştim ama bugün tartılabildim yeni kilom 57.7 çok şükür değiştiriyorum simdi
sana diyom bir löpür löpür ye diyeeeeeMalesef ben halen 60,8
Bide hergün eliptik yapıyorum 80 dk çoğunluk yaptım. Ama yok yapıştı bu kilolar
60,5 gördüm bugünsana diyom bir löpür löpür ye diyeeeee