Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugun ku menum
Sabah( iki yumurta ile )domatesli yumurta
Zeytin peynir yesil cay iki ince dilim kepekli ekmek
Ara ogun minik bir kase kuru yemis ve iki bardak sade turk kahvesi
Aksam saat 6 gibiydi
Bir buyuk kase corba ve birkac kaşik havuclu salata

Su 2 lt ye yakin

bir saat 15 dakika spor sonrası öğlen;portakallı kereviz ve bamya iki dilim kepekli ekmek arada hurma ve pınar protein süt,akşama balık yapıcam hepinize Harika hafta sonları

Günaydın herkese güzel pazarlar sabah klasik kahvaltı tabi aç karnına iki su bardağı su ile başladım yoğurt pul biber ve limon kürü faydalı arkadaşlar deneyin ama yoğurt ev yapımı olsun bol probiyotik çünkü hadi mart sonu birazdaha incelelim motive olalım yaza süper girelim su içmede zorluk çekiyorum ama zorlada olsa içiyorum

Bu arada hafta sonu dahil çok erken güne başlıyorum çocuklardan dolayı alıştım şimdi de istesemde uyuyamıyorum ama olsun benim gibi metobolik hızı yavaş olanlar geç kalkmayın gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor benim bünyeye faydası varsa herkese daha fazlası olur çünkü çok yavaş kilo veriyorum

Bu arada hafta sonu dahil çok erken güne başlıyorum çocuklardan dolayı alıştım şimdi de istesemde uyuyamıyorum ama olsun benim gibi metobolik hızı yavaş olanlar geç kalkmayın gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor benim bünyeye faydası varsa herkese daha fazlası olur çünkü çok yavaş kilo veriyorum
haklısın canım bende aynen katılıyorum

Arkadaşlar selam ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyet tek başına yapınca olay olmuyor. Şu an 60 kiloyum hedefim 25 nisana kadar 55 :) Cumartesi diyetisyene gittim . Bu gün başladım bakalım.

Arkadaşlar selam ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyet tek başına yapınca olay olmuyor. Şu an 60 kiloyum hedefim 25 nisana kadar 55 :) Cumartesi diyetisyene gittim . Bu gün başladım bakalım.
selamlar öncelikle hoşgeldiniz
çok bir kilonuz yok biraz dikkatle çabuk sürede verirsiniz boyunuz kaç tabloya onuda girmem gerekiyor

Back