- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #18.021
Bende katilabilir miyim?
Bende katılabilir miyim
evet bende çok istiyorum canım pazartesi cuma 5 gün çok sıkı girelim lütfennnnGünaydın hepinize sıkı bir hafta yapalım mı normalden de daha sıkı olsun ,bol sporlu ve sağlıklı beslenerek ,kahvaltım:2 haşlanmış yumurta zeytin,peynir,yeşil çay yeşilllik
Hosbuldum canim boy.1.64 kilom 67.9 du bu sabah hedef kilo 59 sonra 55 yani duruma gore 55 olmak istiyorum eger yakismazsa 59 da birakcam insallah tatile kadar sıkı tutup epey bir kilo vermek istiyorum .o zamann hepimize başarılaaarrooo teşekkürler çifte katılım taleplerii ne sevindim ne sevindim toğpiğimiz canlanıyorrrr
bana kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzuda yazarsanız sizleride eklerim tablomuza hoşgeldiniz sefalar getirdirnizzz
hafta sonları pek giremiyorum kusura bakmayın yeni gördüm
tabiiki hoşgeldinizGünaydın bende katilabilimiyim
ok inş. tatile hedefinize ulaşırsınızzz.Hosbuldum canim boy.1.64 kilom 67.9 du bu sabah hedef kilo 59 sonra 55 yani duruma gore 55 olmak istiyorum eger yakismazsa 59 da birakcam insallah tatile kadar sıkı tutup epey bir kilo vermek istiyorum .o zamann hepimize başarılaaarr
Hoşbulduk çok sevindim ben deooo teşekkürler çifte katılım taleplerii ne sevindim ne sevindim toğpiğimiz canlanıyorrrr
bana kilonuzu boyunuzu ve hedef kilonuzuda yazarsanız sizleride eklerim tablomuza hoşgeldiniz sefalar getirdirnizzz
hafta sonları pek giremiyorum kusura bakmayın yeni gördüm
Hosbuldukktabiiki hoşgeldiniz
bize boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazın sizide ekleyim tablomuza
haftada bir tartıl tabii mutlaka ama bildirim günlerimiz yaklaşık 10 günde bir o zaman bildirirsin tartıldığıdada söylertsin tabii o ayrıda tabloya bildirim günleri giriyorumTartı günü nezaman?
Haftada bir tartilmayi düşünüyorum
boyun kaç canım?Hosbuldukk
Cuma gunu 82 kilo ile basladim
Cumartesi sabah tartildim 80.7
Yani
Güncel;80.7
Boyum;1.67
Hedef; 70
1.67boyun kaç canım?
Çok beğendim tabloyuevet yeni arkadaşlar sizleride ekledim tablomuza bir kontrol edin yanlış bişey varsa söyleyin düzelteyim
bu arada aylık hedeflerde biraz acımasız davrandım daha marta girmedik bile ve martında sonuna kadarki kilomuz olduğu için yapabiliriz diye düşünüyorum genede değiştirmemi isteyen olursa söylesin hemen değiştiririm hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın...
teşekkürler beğenildiğine sevindimÇok beğendim tabloyu
Kolay gelsin hepimize
Şimdi kahvaltımı yaptım ekmek yok ve şekerli şeyler yok
Mart ayında meyve haricinde şekerli ve paketli ürünler kullanmamayı hedefliyorum
oo tebrikler canım darısı basımızaaaaaOoooo süperya buralar canlanıyor yeni arkadaşlar gelmiş çok daha sıkı yapalım
Ben bugün tartıldım 61,8 gördüm çok mutluyum
Kızlar hepiniz hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?