Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben yarin Patates diyetinine basliyorum millet kimler basliyor yarin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende başlıyorum canım allah kolaylık versin haydi bakalım netten baktım haşlanmış patatesin kalorisine bir sitede 244 kalori diyor diğerinde 100 kalori hangisi doğru bilemedim fikri olan varmı acaba ?

Bende sevmiyorum ama başlıyorum bakalım yarıda bırakmazsam başlıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaşam kaç gün bu diyet

Patates diyeti değilde İsveç'e başlayım ben patatesi cidden sevmiyorum ya kızartması hariç

bende başlıyorum canım allah kolaylık versin haydi bakalım netten baktım haşlanmış patatesin kalorisine bir sitede 244 kalori diyor diğerinde 100 kalori hangisi doğru bilemedim fikri olan varmı acaba ?

Yaşam kaç gün bu diyet

Onemli olan kalorisi deyil tek tip besleniyor olmak sanirim normalde 1hafta diyet ama ben 3-4gun yapiyorum hem cok vucut gidasiz kalmasin hemde zaten ilk gunlerde daha cok kilo veriyosunuz

Pamuk azmine hayranim bir dondurma dan ne olur sanki ama disiplin meselesi bravo sana

Pamuk azmine hayranim bir dondurma dan ne olur sanki ama disiplin meselesi bravo sana

Canım ben bi bozunca her şeyden yiyorum :) patates diyeti sağlığa zararlı ama siz bilirsiniz geri almam diyorsanız başka şok diyetler yapın bence siz benden de az yiyecekseniz ölmeyin sonra ben sadece yarım gün yapabildim düşüncesi bile beni bunalttı sağlık açısından hiç doğru bulmadığım için bıraktım bir sürü şey yazdılar ben 13. Takımdada yarışıyorum şimdi ben çok mu sağlıklı besleniyorum sen daha az yiyosun diyeceksiniz ama hafta sonu düğün olduğu için bozduğumda bir de bazen sıkılaştırıyorum neyse bi deneyin bakalım siz bilirsiniz ben dayanamadım :) sağlıkçının dediğini yap yaptığını yapma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Takım da nasıl gidiyo pamuk senden çok kilo veren varmı? Senin menülerin çok güzel ya böyle devam edersen inş kısa sürede hedefe varırsın.

Kızlar bugün İsveç diyetine başladım.
Nolur sıkıştırın beni devam edeyim bu iradisizlik bugünlerde yapıştı bana

Canım bu hafta en çok ben verdim siZde katılmak isterseniz düşünün derim daha çok motive oluyor kurallar var ben de dün 200 gr daha az çıkmıştım ya üzüldüm neden bugün fazla oldu acaba bana vermiyorum gibi geliyor :)

ben daha önce birçokkez denedim patates diyetini hiç birinde geri kilo almadım

yaşammmmmm ben herşekilde denemek istiyorum
daha doğrusu vücudu bir şaşırtmak istiyorum haftalardır aynı kilodayımmmmm
bu olmazsa nesfite geçecem oda çok iyi
ama onu eşim annem yaptırmıyorlar patatesi gene yemek yiyom sanıp karışmıyacaklar
arada o fark var

hiç birimiz senin kadar azimli değilizzzz bravo sanaaaaaaaaaa

dene yaa bir değişiklik olsunnnnnnnnnn vücudu bir şaşırttttttttt

bende varımmmmmmmm 2 küçük boy patataesimi yedimm bileeeeeeeee
ben patatesi çok seviyorummmmm

şeyma isveç diyetini bir anlatırmısın bize ben zamanında onuda inceledim ama hiç bişey anlamadım

Pamuh
1İnciiiiiiiiiiiii
Tebriklerrrrrrrrrrrr

bu haftanında birincisi sensinn bravoo kızz maşalllahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
seymacım ben isveç diyetinide denedim daha önce çok zor :18::18: yarım bırakmıştım bayaaaaaaaaaaaa zorrrrrrrrrr

ş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…