Esnek Diyet Arkadaşlığı

Evet zor bide Cumartesi misafirim var bozarım o da yarıda bırakılmıyor offfffffffff napıcam ben patates yiyemiyom ya (( onu mu yapsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet zor bide Cumartesi misafirim var bozarım o da yarıda bırakılmıyor offfffffffff napıcam ben patates yiyemiyom ya (( onu mu yapsam

sen nesfit demişmiydin daha önce onu yapsana misafirlerinede engel olmaz

sen nesfit demişmiydin daha önce onu yapsana misafirlerinede engel olmaz

Nesfitim yok benim çocuklar onu çerez gibi yiyo onu yiyince çok acıkıyom yapamadım onu da (( çok gıcıkım bu ara

Nesfitim yok benim çocuklar onu çerez gibi yiyo onu yiyince çok acıkıyom yapamadım onu da (( çok gıcıkım bu ara

ben yaptım canım acıkılıyor evet beyinde bitirdim yemicem dedim nesfitle öyle başettim
ve oda çok iyi ama işte eşimde annemde yaptırmıyor anneme gitsem o aaa hiç öyle olurmu
kızımelden ayaktan düşersinnnnnnnn
eşimde aaaa o ne yaa öyle tek onunla olurmuuuuuuuuuu
yaptırmıyorlar yanlız yaşasammmmm nesfit harikaaaa kesin çözümmmmmmm

1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır

Son düzenleme:

Patates yapıcam bakalım İsveç yapıcam diye kahve içtim şuan canım istemiyo. Acıkınca yicem iki tane ıykk

ne yesek önerebileceğin bişeyler varmı üzüm leblebi yesem yanlışmı yaparım

canımmmmmm benimmmmm acıkacaksıın sakın yeme onlarıııı belki dayanmazsan 1 domates 1salatalık yiyebilirsin günde bir tane zorlanacaksınnnnnn başka birşey yok şekersiz çay kahvede içebilirsin

Patates yapıcam bakalım İsveç yapıcam diye kahve içtim şuan canım istemiyo. Acıkınca yicem iki tane ıykk

şeymacım patatesi direk yeme üzerine maydanoz nane
kıy limon sık baharatlar at inan bana o zaman patateslikten çıkıyor
bambaşka bir şey oluyor tavsiye derim
şu anda en mantıklısı o

Son düzenleme:
şeymacım patatesi direk yeme üzerine maydanoz nane
kıy limon sık baharatlar at inan bana o zaman patateslikten çıkıyor
bambaşka bir şey oluyor tavsiye derim
şu anda en mantıklısı o

Ben diyorum ki baharatlayıp yağsız bi şekilde fırında pişirsem. Haşlamasam olur mu? Közlemiş gibi yani yada şömünede pişirsem direk

bence olurda yaşam daha iyi bilir tabii bakalım o ne dicek??

bence olur sonuçta kalorisi artmıycak dene bence

Tamam canım sağol hemen yapıyorum. Yarında mı aynısı canım ?

evet canım yarında aynısı zaten sen bugünü kaçamaksız tamamla tartıya çık sonucu görünce sevmediğin patatesi nasıl yiyosun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…