• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet canım yarında aynısı zaten sen bugünü kaçamaksız tamamla tartıya çık sonucu görünce sevmediğin patatesi nasıl yiyosun bak:34:

Ay inş kızlar beni dürtün nolur çok ihtiyacım var bu ara motivasyona :(

Fırın poşetine koydum tuzladım. Hadi bakalım hayırlı olsun pişiyo :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay inş kızlar beni dürtün nolur çok ihtiyacım var bu ara motivasyona :(

Fırın poşetine koydum tuzladım. Hadi bakalım hayırlı olsun pişiyo :D

sana bir öneride bulunayım kızartmalık gibi dilimle patatesi kekik az tuz karabiber pul biber yağlı kağıdın üzerinde fırında pişir ben bunu normalde çok az yağda koyarak yapıyorum aynı patates kızartması gibi olyor poşete koyarsan yumuşak olur haşlama gibi

sana bir öneride bulunayım kızartmalık gibi dilimle patatesi kekik az tuz karabiber pul biber yağlı kağıdın üzerinde fırında pişir ben bunu normalde çok az yağda koyarak yapıyorum aynı patates kızartması gibi olyor poşete koyarsan yumuşak olur haşlama gibi

Ay yaptım yedim fena değildi.

benim pataesler çok küçük yaa cezivden az büyük o kadarla ondan az fazla tuttum

Benimkiler küçük boy ama o kadar değil di :D
Bisikletimi sürdüm sabah 25 dk. Bu hafta artık vereyim kilo yaaaaaaaaa :(((

oruçken akşam saatlerinde en son 59.3 ü gördüm ama şimdi ne mümkün
sabah kalkıp tartılınca gene 60.3 , 60.2 veya 60 başka türülüde asla çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr

inşallah cnaım vaktimizde bol sayılır bende vermek istiyorum kesinnnnnnnnn

Ramazan Bayramı'na kadar 10 kilo versem ayyyyyyy rüya gibi bunu hayal edip uyuyorum :D kızlar bide ne yesem yarıyo diye düşünüp konuşmayın ne yersem yiyim kilo almıyorum diye düşünüp dile getirin vucüdumuza yanlış komut vermemek lazımmış

oruçken akşam saatlerinde en son 59.3 ü gördüm ama şimdi ne mümkün
sabah kalkıp tartılınca gene 60.3 , 60.2 veya 60 başka türülüde asla çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr

Öyle deme çıkar hiç kafana takma diyet yapmıyo gibi düşün 59 kiloyum diye düşün buna İnan

yaa aslında bazı şeyelerede hiç dikkat etmiyorum mesela çayı şekersiz
asla içemiyorum mecburen artık tatlandırıcı aldım onada
her zaman dikkat edemiorum amaartık onada tam dikkat edecem
mesela neskave 78 kalori diyor bunlar az kaloriler değil gerçekten
içecek diyoruz ama hiçde masum değiller onlarada dikkat etmeyi
başarsamzaten giderde kilolar o kadar olmuyor bir türk kehvesi
içiyorum illaki az şekerlide olsa şekerli olacak yani

evet haklısın canım senin zihinde iş bitirmek olayını okudum sabah hakikaten katılıyoruummmmmmmm

Çok doğru çünkü ben 50 kiloyken gece yarım ekmek yerdim acıkınca. Hergün patates kızartmaları mayönez kerçap çikolata kilo yapabilecek herşey yerdim yani ama yiyorum kilo almıyorum bu böyle bilinirdi herkes öyle konuşur du. Ne zaman doğum yaptım 17 kilo aldım hamilelikte herkes bana artık eskisi gibi bekleme gibi konuştu farkettim ki ne yesem hesap eder olmuşum ve öyle oldukça zayıflauamamışım. O kiloları vermeden 2. Ye hamile kaldım ve onda 6 kilo aldım sadece doğum yapınca gene 60 a düştüm. 62.5-60 atası gidip geldim şimdi çok şükür 58.9 gördüm inş 55 görücemmmmm

yaa aslında bazı şeyelerede hiç dikkat etmiyorum mesela çayı şekersiz
asla içemiyorum mecburen artık tatlandırıcı aldım onada
her zaman dikkat edemiorum amaartık onada tam dikkat edecem
mesela neskave 78 kalori diyor bunlar az kaloriler değil gerçekten
içecek diyoruz ama hiçde masum değiller onlarada dikkat etmeyi
başarsamzaten giderde kilolar o kadar olmuyor bir türk kehvesi
içiyorum illaki az şekerlide olsa şekerli olacak yani

Ben çayı kestim çay içtikçe canım yanında bişeyler istiyo. Ben şekersiz içiyorum aslında.

Ramazan Bayramı'na kadar 10 kilo versem ayyyyyyy rüya gibi bunu hayal edip uyuyorum :D kızlar bide ne yesem yarıyo diye düşünüp konuşmayın ne yersem yiyim kilo almıyorum diye düşünüp dile getirin vucüdumuza yanlış komut vermemek lazımmış

inşallah verirsin canım bende 55 istiyom aslında çokda fazla bişey istemiyom 55 e düşsem yeterrrrrrrrr

Back