Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın kızlar. Ben Ramazan Bayramı'na kadar 48 e düşermiyim düşmek istiyom Bayram da çıtır çıtır giyinmek istiyorum bide memlekete gidicez eşimin ailesi orda herkesi bi şok edeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bu gidişle kesin düşersin canım
tatil diye uyuduk şimdiye kadar yeni kalktık canımcımmmmmmm
ondan giremedim bu saate kadarrrrrr

sen bu gidişle kesin düşersin canım
tatil diye uyuduk şimdiye kadar yeni kalktık canımcımmmmmmm
ondan giremedim bu saate kadarrrrrr

Ben hergün evdeyim ya unutuyorum tatil meselesini eşimde full çalışır kendi işi. Oh ne güzel uyumuşn vakit geçmiş az kaldı

Cuma sabahı tartı günü dimi

evet gülüm cuma sabahı tartı günümüzzzzzzzzzzz

önemli değil canım senin telaşın var istersen bugün bildir hiç
farketmezzzzzz geçedebilir önemli değil sen torpillisiinnn

Son düzenleme:
Ben hergün evdeyim ya unutuyorum tatil meselesini eşimde full çalışır kendi işi. Oh ne güzel uyumuşn vakit geçmiş az kaldı

evet yaa çok iyi oldum bir kalktım 12.30 ohhh
bir muyfağa daldım heryer heryerdeydi orayı toparlayım edeyim derken bu saat olmuşşşşş
ayy böyle oruç tumaya ne varrrr

sahurda sadece nesfit yedim ohhhhhhhhh

Ohh maşallah şimdiden Allah kabul etsin.
Bende netten araştırıyorumda eski insanlar okadar dağ taş çalışıp yorulurlarmış ve sadece iki öğün yerlermiş ama tam yerlermiş bu az ye sık ye sonradan çıktı yanlış mı yapıyoruz?? Kafam karıştı 1 hafta 2 öğün yiyip denemeyi düşünüyorum. Çünkü ben cidden psikolajik olarak yemek istiyorum araydı meyveydi derken kaçıyo ipin ucu. Bakalım 1 haftada ne fark olucak yarın tartı günü yarın yeni sistemle ilk günüm olsun bidahaki tartı gününe kadar.

bencede o mantıklı canım sana katılıyorum ama biz çalışanlar iki öğüünü beceremeyiz açlıktan geberirirz

bencede o mantıklı canım sana katılıyorum ama biz çalışanlar iki öğüünü beceremeyiz açlıktan geberirirz

Güne erken başlıyorsun çünkü. Ama ben evdeyim erken uyansamda canım saat 10 dan sonra yemek istiyo hazırla çocukları yedir derken 11 î buluyo kahvaltı bide sağlam yersem 6-7 gibide akşam yemeğim olur bakalım yapabilirsem deniycem.

iyi bakalım bugün kaç kaloriyle kapatacan günüüüüüüü
bu arada şimdi tartıldım 59,7 yi tekrar gördüm çok şükürrrrrrrrrrrrrrr

iyi bakalım bugün kaç kaloriyle kapatacan günüüüüüüü
bu arada şimdi tartıldım 59,7 yi tekrar gördüm çok şükürrrrrrrrrrrrrrr

Bilmiyooooommmm Allah bilir
Yarın kaç çıkıcam korkuyom yaaaa

Ben bugun kilo bildiriyim 68.9
Cunki yiyorummmmm kilo almada vermede yok bir gunde mucizede olmayacagina gore yinede dikkat ediyorum abartmiyorum ama su anda abartmak uzere sofraya oturucam yiyecegimmmmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu sabah 64,1 di kilom. şimdi poğaça kek yiyorum:) akşam yemesem yada sadece protein türü yesem telafi olur sanırım.

evet bende öyle düşünüyorum zaten zar zor veriyorum en azından şu 3-4 günü kilo almadan atlatabileyim.Ne güzel tatlı isteğini felan yenmiştim 20 günlük diyetle.Bi adet oldum kan şekeri felan yerlerde oldu

Aslında tarçın çayı çok iyi geliyo bi dene ben biraz önleyebildim öyle

59,4 üde gördüm beaa ohhhhhhhhhhh
ama kilo bildirimimde bunları baz almıcam sabah ne çıkarsam o

ok canımmmmmmm seni ekliyorummmmmmm

tarçın çayını nasıl yapıyorsun canım yaa

1 tane Kabuk tarçını küçük boy demliğim var ona koyuyorum üzerine su kaynatıp döküyorum 10 dk demleniyo içiyorum bi gün boyunca zaten çok küçük demliğim 3 büyük kupa çıkıyor toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…