• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

hemen tartılıp geliyorum bekleyin kızlarrr pek ümidim yok bu kez şişkinlik var ama napalım ne çıkarsa o :kkk:

ona göre 1. belirlicez ayıp ediyorsunuz ama haa
madem bugün bildiremicektiniz dünden bilrseydiniz
veya daha önce o kadar önemli değildi yaniiiiiii

bir dahaki bildirim günümüz 12 mayıstan sonraki ne zaman olsun yaa bana bir akıl ver 10 gün geçsin dimi aşşa yukarı üzerinden??
kızzlar sizlerede soruyom 12 mayısdan sonraki bildirim günümüz ne zaman olsun 22 si perşembe iyimi
cuma istemiyom çünkü akşama kalınca bildirimleriniz kötü oluyor evdeki laptopta zor yazıyom
tekrar işe gidince ertesi gün kalanları çok rahat yazarım???

Son düzenleme:
bir dahaki bildirim günümüz 12 mayıstan sonraki ne zaman olsun yaa bana bir akıl ver 10 gün geçsin dimi aşşa yukarı üzerinden??
kızzlar sizlerede soruyom 12 mayısdan sonraki bildirim günümüz ne zaman olsun 22 si perşembe iyimi
cuma istemiyom çünkü akşama kalınca bildirimleriniz kötü oluyor evdeki laptopta zor yazıyom
tekrar işe gidince ertesi gün kalanları çok rahat yazarım???

22si bana uyar ;) arada 10 gun olmasi daha iyi bence, daha guzel kilo bildirimleri yapariz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

22si bana uyar ;) arada 10 gun olmasi daha iyi bence, daha guzel kilo bildirimleri yapariz :)))

ok tamam canım pazartesi iş bilgisaayarımdan onu eklicem inşallah hatta bir iki tarih daha eklicem baya bir olsun

Son düzenleme:
ona göre 1. belirlicez ayıp ediyorsunuz ama haa
madem bugün bildiremicektiniz dünden bilrseydiniz
veya daha önce o kadar önemli değildi yaniiiiiii

Katılıyorum ya kimse ciddiye almıyo sanırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Katılıyorum ya kimse ciddiye almıyo sanırım :)

aynen öyle bak ben 2 seferdir doğru dürüst kilo veremedim şeymada öyle
bir kaç kişi daha var hemen bırakalımmı yani direk silmekde istemiyorum ama ayıp ediyorlar
hafta sonu bildirim yapmayanları pazartesi silecem yaa yeter artık biz bize kaç kişi kalırsak
o kadar devam edelim yeter önemli olan bildirim yapmak bişeyleri paylaşmak
kilo vermek önemli tabii ama veremesekde bu yolda devam etmek aynı nefesi soluğumuzu bildirmek
o kadar yani çok bişey istemiyoruzki

aynen öyle bak ben 2 seferdir doğru dürüst kilo veremedim şeymada öyle
bir kaç kişi daha var hemen bırakalımmı yani direk silmekde istemiyorum ama ayıp ediyorlar
hafta sonu bildirim yapmayanları pazartesi silecem yaa yeter artık biz bize kaç kişi kalırsak
o kadar devam edelim yeter önemli olan bildirim yapmak bişeyleri paylaşmak
kilo vermek önemli tabii ama veremesekde bu yolda devam etmek aynı nefesi soluğumuzu bildirmek
o kadar yani çok bişey istemiyoruzki

Bence canım listeye denemeye al kadro belli olsun geleni de bir hafta dene sürekli aktif olacak mı diye gelen varım deyip gidiyor bir daha uğramıyor çünkü senin kafan da rahat olur motivasyonumuz da daha iyi olur :)

Bence canım listeye denemeye al kadro belli olsun geleni de bir hafta dene sürekli aktif olacak mı diye gelen varım deyip gidiyor bir daha uğramıyor çünkü senin kafan da rahat olur motivasyonumuz da daha iyi olur :)

aynen katılıyorum canım tamam öyle yapayım bundan sonra 1 hafta denemeden sonra listeye ekliyim

slm hanımlar bugün kilo bildirme günü sanırım çokta verimli geçmedi ama 1 kilo gitmiş hiç yoktan iyidir sanırım

şuan 90 kilodayım boy 1.60 :17::17::17:

slm hanımlar bugün kilo bildirme günü sanırım çokta verimli geçmedi ama 1 kilo gitmiş hiç yoktan iyidir sanırım

şuan 90 kilodayım boy 1.60 :17::17::17:

oo iyi canım sendende gitmiş 1 kilo
bundan sonra gününüde bildirim yapmayanları silecem canım o yüzden
kilo bildirim günü bir sorun olurda bildiremiceğini
anlarsan 1 gün öceden bildirimini yap olurmu tatlım??

oo iyi canım sendende gitmiş 1 kilo
bundan sonra gününüde bildirim yapmayanları silecem canım o yüzden
kilo bildirim günü bir sorun olurda bildiremiceğini
anlarsan 1 gün öceden bildirimini yap olurmu tatlım??

tamam canım sende haklısın tabiki bi sonraki gün nezaman 12 si falan diye okudum ama net bi tarih alındımı

Geç bir bildirim olacak ama bugun nete girme sansim olmadi kizlar benim 67 cikti kilom geri almisim :(

Kizlarrrrrr

Selammmmm

Ben geldim sunnetimiz bitti cok icime sindi hersey cok güzel oldu hersey tam motivasyon geri dondum cok yoruldum ama deydi bu arda diyet yapamadim ama abartmadimda az yedim booooooolllllll kosturmacali bir haftaydi kilo veremedim ama cokkk sıkılastigimi hissettim bide regl oldum onun siskinligide var sanki guzel diyet yaparsam onumuzdeki hafta birden kilom iniverecek gibi yarinda annemlerle ablamdayiz pazartesi patates diyetinede baslicaz deyilmi ? Ben kesin yapicam

Bu arda kilo veren herkese Tebrikler

Back