- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Kızlar alkol kilo aldrır mı bi çok sitede aldırmaz yanında yediklerin aldırır o gün az kalori alınırsa bir şey olmaz yazıyor :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ben tuzu hiç kesmedim valla takılma okadar kız[/QUOTE][Q UOTE=pamuh;34947798]Tansiyonum düştü ya tuzlu salata yedim tuzun çok etkisi olur mu bi de kalorisi ben fena taktım ne yesem düşünüyorum elden ayaktan düşcem(
Ay çok uykum vaarr gözüm kapanıyooo kociş havaalanın da görümcemi almaya gitti onlar gelmeden yatamam yatsamdaa uyuyamam herkes uyudu mu kızlar pişt heyyy
Merhaba bende sizinle takılmak istiyorum 171 ve 75.5 kiloyum 32 yaşında 2 çocuk annesiyim
Kızlar alkol kilo aldrır mı bi çok sitede aldırmaz yanında yediklerin aldırır o gün az kalori alınırsa bir şey olmaz yazıyor :S
Muhtesem hafta sonu kahvaltisi yerine nesfit yiyince ben(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız yapma bee hafta sonunda normal kahfaltını yap ben hafta sonu asla
uygulayamam onu hafta içi uygulamayı başarabilirsem öpçem başıma koycammmm
Hanımlar baya sıkı tutuyorum ben de kendimiii. Yani bu işler biraz aç kala aç kala oluyor ama olacak yani napayım :) ben de nesfit kullanıyorum arada zateen, evde olduğumda öğle yemeğim o :)) ay ilk kez bu kadar umudum varr kilo verceğimden. Ama sıkıntı şurda tamam benim göbeğim gidiyor da ben simitlerim de gitsin istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendede göbek pek yok belim baya ince omuz kol hepsi ince fakat bende popo var arkadaş hemde baya bacaklarımda kalın
nayır nolamazzzz ben cezalıyım 2 gün yedim çarşamba günki kiloma düşemedim açığı kapatmam lazım misafirimde yarına ertelendi bugün çok sıkı olmalıyım
12 gün sonra oğullarımın şünnet mevlüdü olacak elbisemin kumaşı çok ince narin en ufak göbeği belli ediyo o güne kadar 3 kilo vermem lazım verebilirmiyim sizce?
Allah güzel geçirmek nasip etsinnnnnnnnn
ben şimdi bir kase yedimm ama tadına bakmalık yedim yani yemek yerine değil
kırmızı meyveliden aldım birde sade aldım
ben heralde az daha eklerim kaseme 3 kaşık beni açlıktan süründürür
bu arada bugünkü sınavlarım iyi gitti darısı yarınkilerin başına inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?