- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
MENÜM
08:00
1 kase special k gevrek ve yarım yağlı süt
12:00
1 büyük dilim peynir
2 kepekli ekmek
1 armut
1 dilim domates
14:30
1 dilim elma
17:00
1 kase yoğurt
6 kuru kayısı
2 yk yulaf
4 yk special k gevrek
2.5 lt su
1 saat pilates
1 fincan yeşil çay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız çatlatıyon beni maşallah yaaaa
Bana da çok yemişim gibi geliyo ya iyice kafayı yedim :))
maaşallahhh kız bu ne hızzz
ben başlayamayacam malesef eşim aradı işteyim şu anda akşama pizza mı söyleyelim
yoksa kızarmış piliç mi alayım birde pilav yaparız sınavların var yemekle uğraşma::::..........
yaaaaaaaaaaa ben bu nesfit işini yapamıcammmmmmmmmmmmmmmm
Bencede açlıktan yimişinnn
Ay zaten varya etraftakiler mahvediyor insanı
Pamuh supersin yine birinci sen olucan kesin bende 500 gram versem sevinicem hic umudum yok kendimden yarin ablam gelicek yemekler pastalarbide hahasli corek yapicam sana diyo Uuuufffff napicam yarıni bi atlatsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman boşver canımben yiyemiyorum. Bari sen ye ben de çok az yiyorum ama daha az veriyorum ona karşılık çünkü hem hipotiroidim hem de pko var ben de siz daha şanslısınız
Sen cok guzel gidiyosun yemek yemek güzel ama ondan daha guzel olan kilo vermek bence birlikte basaricaz kizlar
Iste kizlar benim akşam yemegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bi anlık zevk mi yoksa devamlı mutluluk mu hangisini istiyorsun kasta okumak çok önemli benim tek dorun sabırsız olmam yoksa yemek yememeli beni etkilenmiyor ama hemen anında kilo vermek istiyorum sabırsızlığım başıma bela işte onlarıda sizin sayenizde yeniyorum kızlar sağolun bi bizden ses çıkıyor ya topicte)
Ah o sabirsizlik olmasa ama insan ac kalinca sonucunu gormek istiyo haftada 2kilo gitse süper olur
Afiyet olsun bravo valla tebrik ederim
Ben iki aksam canim sıkkın di abarttim guzelce yemek yedim baya baya 1kiloyu geri almisim kilo deyil gerci biliyorum ama 2-3 gunum bosa gidecek bu hafta pek iddam yok internetten lessli yapiyodu kaynim faturayi yatirmamis internet kapali (ortak kullaniyoruz) telefondan cevap yaziyorum
Evet bi anlık zevk mi yoksa devamlı mutluluk mu hangisini istiyorsun kasta okumak çok önemli benim tek dorun sabırsız olmam yoksa yemek yememeli beni etkilenmiyor ama hemen anında kilo vermek istiyorum sabırsızlığım başıma bela işte onlarıda sizin sayenizde yeniyorum kızlar sağolun bi bizden ses çıkıyor ya topicte)
Ah o sabirsizlik olmasa ama insan ac kalinca sonucunu gormek istiyo haftada 2kilo gitse süper olur
Ben iki aksam canim sıkkın di abarttim guzelce yemek yedim baya baya 1kiloyu geri almisim kilo deyil gerci biliyorum ama 2-3 gunum bosa gidecek bu hafta pek iddam yok internetten lessli yapiyodu kaynim faturayi yatirmamis internet kapali (ortak kullaniyoruz) telefondan cevap yaziyorum
Bende leslie yapıyorum kayınvalidem gelince kaldı 28 imden sonra tekrar başlıcam
Kızlar leslie topiğinde paylaşmış arkadaş motivasyon için buyrun sizlerle paylaşayım ben deEki Görüntüle 1076863 Eki Görüntüle 1076864 Eki Görüntüle 1076865
Çenemiz çok düşük çoook resimler için teşekkürler balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?