Esnek Diyet Arkadaşlığı

benxce artık yapma be canım yeter zaten fazla fala yapacan hiç bir sporda o kadar yorulmazsın merak etme
bu arada halıları silerken hangi deterjanlar daha etkili sence bende silmeyi düşünüyorumda

Bingo halı elde olanı kullanıyorum çok ağır kirli değil ama tozunu almak için leke için ne gerekir fazla bilgim yok. Yıkamaya verdim bişey dökülünce felan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benxce artık yapma be canım yeter zaten fazla fala yapacan hiç bir sporda o kadar yorulmazsın merak etme
bu arada halıları silerken hangi deterjanlar daha etkili sence bende silmeyi düşünüyorumda

Biobelinda hali sampuani 1numara hemde kimyasal icermiyor bitkisel kesinlikle oneririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler canım

Biobelinda hali sampuani 1numara hemde kimyasal icermiyor bitkisel kesinlikle oneririm

sağolasın gülümmmmmm

ya ben 3 ay önce vermiştim halımı temizlemeye fakat serdikten sonra koca bir leke fark ettim ne lekesi bilmiyorum leke yoktu verdiğimde, bir de açık renk halı o şampuanla silsem çıkar mı acaba

ya ben 3 ay önce vermiştim halımı temizlemeye fakat serdikten sonra koca bir leke fark ettim ne lekesi bilmiyorum leke yoktu verdiğimde, bir de açık renk halı o şampuanla silsem çıkar mı acaba

Sulandirip kullaniyosun zaten lekenin ustunu bezle islat biraz beklet sil tertemiz olur

Merhaba hanımlar kafamda sureklı kılo verme ısı olsada bır turlu yedıklerıme dıkkat etmeyı beceremıyorum
Dıyet gruplarından hıcbırını kendıme yakın bulamıyorum o yuzden burası esnek olunca aklımı celdı
33 yasında 2 cocuk annesıyım halen yogun olmasada emzırıyorum kızımı. Ucretsız ızınde oldugum ıcın duzensız bı yeme duzenım oldu bu zamana kadar yakında tekrar ıse donuyorum ve azda olsa kılo vermek ıstıyorum. Cocuklar kucuk oldugu ıcın yuruyuse fılan cıkamıyorum.
Boyum 1.70 kılom 74 ılk hedef 70 ın altına ınmek cok buyk hedfımde yok zaten veremem cunku bılıyorum.
Sızler nasıl bır yol ızlıyorsunuz kendımı nasıl motıve dıp bır yerden baslayabılırım ne onerırsınız:26:

ok canım hoşgeldin aramıza
hedefin azmış çabuk verirsin korkma
öncelikle sabah kalkar kalkmaz sirkeli veya limonlu su iç bir bardakta normal su
sonra 300-400 kalorilik bir kahvaltı
evde olduğun için iki öğün yap
birde ara yap yeter
yemeğinde 300-400 kalorilik olsun
arada 100-200 kalori arası günde yarım saattte spor yap veya yürü
bak nasıl gidiyor kilolarr şıkır şıkır canımcımmmmm

inşallah canımm :) sadece geç kalktım baya bi bu ara yorgunum geç kalkıyorum sadece biraz o sıkıntı

Hosgeldin hedegin azmis zaten kisa zamanda verirsin kolay gelsin

ben bugün sabah yağsız tost yedim 6 yeşil zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim arkadaşlar

Afiyet olsun saglikli bi kahvalti olmus

teşekkürler Arkadaşlar uzun bi süredir yaklaşık 2 haftadır yani pek dikkat edemiyoum ama yeniden başlıycam az kaldı gelinliğim güzel olmalı :) biraz daha vermeliyim inşallahh

Kizlar yeni oyuncagim sayacliymis hemde bir deneyeyim dedim hic anlamadan 52 tane atlamisim cok zevkli ama etkili

Eklentiler

• $1401272528138.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar yeni oyuncagim sayacliymis hemde bir deneyeyim dedim hic anlamadan 52 tane atlamisim cok zevkli ama etkili

oo süperrrrrrr bende ipsiz atlıyorum ama hemen hemen hergün sayısını bilmeden atlıyorum
çok etkili kilo vermede ve vücudu şekillendirmede

Kolay gelsin şimdiden bol bol kalori yakman dileğiyle güle güle atla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…