- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #2.421
Süper oldu ozaman ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım sağol sayendeeeee......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper oldu ozaman ya
yaa ben tutamıyorum kendimi sürekli yiyorum iştahım açıldı sürekli evde olanlardan yiyesim geliyo az öncede poğaca yedim :2:
bak ben dün 890 kalori ile bugünde 967 ile kapattımmmm
azmedince oluyor leslie de yaptımmmmm ohhh benden mutlusu yokkkkkk
Maşallah kız sana bende bugün 690 kcal kapattım vay be eşim gelmedi ama o gelince inş işler değişmez
Yarında kabak çorbası yapıcam mercimek bugün bitti.
Eğer tartı günü 57 görürsem kendime ödül günü yapıcam poğça pasta salata yapıp komşumu çağırıcam
bu arada bende perşembe cuma tutacam istersen birlikte tutalım
perşembe recebin sonu cuma şabanın başlangıcı
o yüzden tutalım istersen
olmazzzzzzzz olmazzzzzz şiddetle karşı çıkıyorummmmmmmmm
tut kendini az sıkın dişinizi bee 2 hazirana ne kaldı aaaaaaaaaaaa
kızıyorum bakkkkkkk....
ayyy canım benim açlıktan uyuyamamak kötü ama alışırsın bide o gün muhakkak kilo verirsin
hadi kız bu hafta sen birinci ol
o zaman bugünkü kalorim 967 ye düştüçok sevinçliyim ben yanlış hesaplamışım
kızlar ne yorucu birgündü anlatamam sabah kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım sonra kuaföre gittim elanın gösterisi vardı bugün saçlar yapıldı okula gidildi saat 4 kadar ordaydık ve ağzıma bir lokma birşey almadım çıkışta hava çok sıcaktı bitane cornetto yedim eve gelincede çocuklara peynirli hamur kızarttım küçük 3 tanede ondan birazda karpuz yedim çok kaçırmışmıyımki ya tokum ama şuan kötü yani
ayrıca bu gün gösteride ela sol yanım acıor anne şiiirini okudu bütün salon ağladı herkes çok beğendi nasıl gurur duydum nasıl duygulandım anlatamam ama mutluluğum kursamda kaldı yani eve gelince kardeşiyle oynuyorlardı nasıl oldu anlamadım oturduğu yerden yere düştü omuz başı zedelenmiş sardılar kolunu şaşkınım vallahi
Nazar olmustjr kizina gecmis olsun
Aslinda cok az yemissin ama psikolojik tokluk yasiyosun bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oooo eylem massallah iyisun iyi
Ben biraz abarttim bu az yeme olayini toplamda 350 kalori oldu cok az oldu
kızlar ne yorucu birgündü anlatamam sabah kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım sonra kuaföre gittim elanın gösterisi vardı bugün saçlar yapıldı okula gidildi saat 4 kadar ordaydık ve ağzıma bir lokma birşey almadım çıkışta hava çok sıcaktı bitane cornetto yedim eve gelincede çocuklara peynirli hamur kızarttım küçük 3 tanede ondan birazda karpuz yedim çok kaçırmışmıyımki ya tokum ama şuan kötü yani
ayrıca bu gün gösteride ela sol yanım acıor anne şiiirini okudu bütün salon ağladı herkes çok beğendi nasıl gurur duydum nasıl duygulandım anlatamam ama mutluluğum kursamda kaldı yani eve gelince kardeşiyle oynuyorlardı nasıl oldu anlamadım oturduğu yerden yere düştü omuz başı zedelenmiş sardılar kolunu şaşkınım vallahi
ok canım perşembe birlikte tutalım yarın yani o zaman ok bebeğimperşembe olurda cuma misafirim var canım tutamam ki ayıp olur ama başlıycam orucuma çok borcum var çook :18:
Oooo eylem massallah iyisun iyi
Ben biraz abarttim bu az yeme olayini toplamda 350 kalori oldu cok az oldu
Kızzzz iice az oda 500 yap bence sağlığından olma Allah korusun
olmaz şeymacım 500 de olmazzzzzzzzzzz
Allah korusunnnnnn
kaslarımızı eritiyormuş 1000 in altı
yağdan gitmiyormuş yani
kendinizi sağlıksız duruma getirmeyin canlarım
çok değerli olduğunuzun farkına varınnnnnn
ve sakın ola sakın kilo uğruna kendinizdende geçmeyinnnnnnnnn
Haklısın canım
Benim günlük almam gereken kalori 2.224 kcal mış mesela
Kahvaltımı yaptım
3 kaşık Menemen(yumurtasız)-küçük yumurta haşlanmış- 1 dilim Çavdar ekmeği-şekersiz çay toplam =260 kcal