• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Alt kat yeni bitti merdivenin halısıda bitti ama bende bittim çok açım yarım muz yedim 1 avuçta kızımın cocopks undan yedim. 48 kcal öteki kaç kalori bilmiyom çorbamı yapıcam şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo süperrrrrrr bende ipsiz atlıyorum ama hemen hemen hergün sayısını bilmeden atlıyorum
çok etkili kilo vermede ve vücudu şekillendirmede

Kolay gelsin şimdiden bol bol kalori yakman dileğiyle güle güle atla :D

kızlarrrr şoklardayım :52::52::52:

ip atlamak dakikada 10-20 kalori yaktırıyormuş ben aralıklı 10 dadika atladım en azzzzzzzzzzz 100 kalori ve günde 30 dk rahat atlarım sabah 10 öğle 10 akşam10 hemde sıkılaştırıyormuş göbek bacak popo hepsini birden :52::52::52:

eylemciğim bende ip atlıyormomuş gibi yapardım ama arasında çok fark var bu çok daha yoruyor terletiyor

ip atlamak dakikada 10-20 kalori yaktırıyormuş ben aralıklı 10 dadika atladım en azzzzzzzzzzz 100 kalori ve günde 30 dk rahat atlarım sabah 10 öğle 10 akşam10 hemde sıkılaştırıyormuş göbek bacak popo hepsini birden :52::52::52:

eylemciğim bende ip atlıyormomuş gibi yapardım ama arasında çok fark var bu çok daha yoruyor terletiyor

Biliyorum canım en etkili kardiyoegzersizi ama ben atlayamıyorum oda bi yetenek valla :) boşluğum ağrıyo biraz atlasam

oo süperrrrrrr bende ipsiz atlıyorum ama hemen hemen hergün sayısını bilmeden atlıyorum
çok etkili kilo vermede ve vücudu şekillendirmede

ay bendee mi başlasam :)) ama benim hamilelikten kalan çok güzel hamur gibi bir göbeğim var koştuğum zaman hop hop atlıyor artık ip atladığım zaman fırlar herhalde :)))) çok rahatsız ediyor ne yapacağım bilmem çok fazla da spor yapamıyorum ki sıkılaştırmam gerek biliyorum da,
gerçi alıştım onunla yaşamaya :1:

ay bendee mi başlasam :)) ama benim hamilelikten kalan çok güzel hamur gibi bir göbeğim var koştuğum zaman hop hop atlıyor artık ip atladığım zaman fırlar herhalde :)))) çok rahatsız ediyor ne yapacağım bilmem çok fazla da spor yapamıyorum ki sıkılaştırmam gerek biliyorum da,
gerçi alıştım onunla yaşamaya :1:

göbeğe çok etkili hiç durma hemen al beraber atlıyalım:7:

evet canım kesinlikle farklıdır buna yürekten inanıyorum vee bende hemen bir ip bulmalıyımmmm geçenlerde A101'İN KATALOKLARINDA GÖRMÜŞTÜM

115 kcal çorba
92 kcal yoğurt= 207 kcal
Toplam 469 oldu sabahtan beri he bide muz var dı: 48 kcal oda 517 kcal oldu heralde

evet kesinlikle canım sana katılıyorum lesliylede yürüyormuş gibi yapıyoruz ya
ama gerçekten yürüyünce daha farklı oluyor eminimki gerçek yürümek daha çok kalori yaktırıyordur

evet canım kesinlikle farklıdır buna yürekten inanıyorum vee bende hemen bir ip bulmalıyımmmm geçenlerde A101'İN KATALOKLARINDA GÖRMÜŞTÜM

Ben oyuncakcidan aldim sayacli hemde 4lira :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ilk defa kendime diyet yemegi yaptim közlenmiş patlıcan yemeği

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401280391608.jpg
    $1401280391608.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 39
bugün yeme içme işini kapattım akşam bir ara öğün daha yapıcam tamam

sabah

bir milföyden bol peynirli börek

ara :yarım elma

ara:1 bardak ayran 2 lokma simit

ikindi
5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan yemeği

aslında yemeğin yanında ekmek ve ayran içecektim ama öncesinde simit ayran içince yemeğin yanında yemedim

kızlar söylemeden duramıycam şu anda 1 kilo vermiş durumdayım kilo bildirim gününe kadar yarım kilo daha versem yeter:16::16::16::16::16:

sabah

ikindi

aslında yemeğin yanında ekmek ve ayran içecektim ama öncesinde simit ayran içince yemeğin yanında yemedim

kızlar söylemeden duramıycam şu anda 1 kilo vermiş durumdayım kilo bildirim gününe kadar yarım kilo daha versem yeter:16::16::16::16::16:

tey tey teyyyyyyyyyyy
bravo sana canımmmmmmmm
maşallahın varrrrrr
gelsin şimdiden halayın o zamannnnn
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sabah

ikindi

Hadi maşallah kıııızzzzzz darısı banaaaa :D

tey tey teyyyyyyyyyyy
bravo sana canımmmmmmmm
maşallahın varrrrrr
gelsin şimdiden halayın o zamannnnn
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

teşekkürler canikomm darısı sana

ayyyy şu 5 günde 1 kilo daha versem :24::24::24::24: uçarım uçarım tartıda 63 ü bi görsemmmm ayyyyyyyyyyyyyyy düşüncesibile çok güzel

Back