• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum 68 kiloyla başladım şuan 60-62 arası değişiyorum ama son 2-3 haftadır eskisi gibi dikkat edemiyorum odaklanamıyorum motivasyonum çöktü diyebilirim :( hedefim 55 kilo nasıl tekrardan motive olabilirim acaba arkadaşlar

yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum 68 kiloyla başladım şuan 60-62 arası değişiyorum ama son 2-3 haftadır eskisi gibi dikkat edemiyorum odaklanamıyorum motivasyonum çöktü diyebilirim :( hedefim 55 kilo nasıl tekrardan motive olabilirim acaba arkadaşlar

Gel aramıza canım yazışarak motive olalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gel aramıza canım yazışarak motive olalım

inşallah canım Ben 7otlu çay içiyorum yeşil kahve içiyordum bıraktım :( gerçi çayımıda kaç zamandır düzensiz içiyorum. yapıpda zayıfladığınız yöntemler var mı arkadaşlar anlatırsanız sevinirimm

inşallah canım Ben 7otlu çay içiyorum yeşil kahve içiyordum bıraktım :( gerçi çayımıda kaç zamandır düzensiz içiyorum. yapıpda zayıfladığınız yöntemler var mı arkadaşlar anlatırsanız sevinirimm

Valla her telden çalıyoruz belli bişey yapmıyoruz. Ben bugün sadece çorba içicem benimde kilo vermem durdu 3 haftadır

biz sadece sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyumuzu
günde 2.5 -3 litre suyumuzu
2-3 fincan yeşil çayımızı ihmal etmiyoruz
birazda sporumuzu ve tatlı pasta börek yemiyoruz o kadar canım
ekmeğede dikkat ediyoz o kadar ben daha hiç başka bişey yapamadım

biz sadece sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyumuzu
günde 2.5 -3 litre suyumuzu
2-3 fincan yeşil çayımızı ihmal etmiyoruz
birazda sporumuzu ve tatlı pasta börek yemiyoruz o kadar canım
ekmeğede dikkat ediyoz o kadar ben daha hiç başka bişey yapamadım

Bende öyle yaparak yaklaşık bi 6-8 kilo verdim canım arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde... boyum 1.55 yaşım 27

Bende öyle yaparak yaklaşık bi 6-8 kilo verdim canım arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde... boyum 1.55 yaşım 27

ok canım iyi yaşın genç bana göre daha şanlısın metabolizman daha hızlı
evet canım bizim yöntemimiz güzel zaten başka türlü diyet yapamıyoruzki hiç uyamıyoruz
iş beyinde bitiyor onu başardıkmı tamamdırrrrrrrrr

2 haziran kilo bildirim günümüz mutlaka sabahında bildiremeyeceksen bir gün önce kilonu bildir olurmu canım?

Benim boyum da 1.59 boy olunca kilo 1-2 bile fazla olsa göze batıyo dimi ben 58.3 düştüm ama hedefim 55 sonra 52 sonra 48 :D

Eyleeeeeeeeemmmmm kız napıyon tey tey tey listenin dışına çıkmanı dört gözle bekliyom gevşek demek içiinnnn :D :D

Tarçınlı sütümü içeyim bu arada 1 sade soda ve çeyrek muz yedim. Çorbayı ekmeksiz içiyorum yanında 3-4 kaşık kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum ama bu saate kadar 1 tabak içtim 2.5 kepçe yani. Şimdi dışardan geldim 1 saat dolaştık bebişlerimle.

Eyleeeeeeeeemmmmm kız napıyon tey tey tey listenin dışına çıkmanı dört gözle bekliyom gevşek demek içiinnnn :D :D

hiç kusura bakma canım
çıkmayacam bugün çok şartlandımmmmm
sana fırsat vermeyecemmmmmm

Tarçınlı sütümü içeyim bu arada 1 sade soda ve çeyrek muz yedim. Çorbayı ekmeksiz içiyorum yanında 3-4 kaşık kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum ama bu saate kadar 1 tabak içtim 2.5 kepçe yani. Şimdi dışardan geldim 1 saat dolaştık bebişlerimle.

ohhh afferim sanaaaaaaaa
bebişlerlede gezmişsin süper yorulmuşsundurrrrrr
bir sürü kalori yakmışsındır doğal sporrrr

hiç kusura bakma canım
çıkmayacam bugün çok şartlandımmmmm
sana fırsat vermeyecemmmmmm

ohhh afferim sanaaaaaaaa
bebişlerlede gezmişsin süper yorulmuşsundurrrrrr
bir sürü kalori yakmışsındır doğal sporrrr

Aynen öyle ben tükendim ama onlarda enerji bitmiyo yaaaa canımı okuyolar bunlara göre benim ip gibi olmam lazım ya :(
Yarın kan vericem bakalım Perşembe de sonucu gelir belki ondan kilo vermem durdu diyorum kansızlık kilo vermeyi zorlaştırıyormuş

2 haziranda şiş olacağımdan muhtemelen olduğumdan kilolu olurum :( ama yazmaya çalışırım canımmm :)

Olsun sen genede bildir hiç belli olmaz sıkı bi şekilde spor da yapsan. Bide tarçınlı süt iç canım günde 2 bardak

Son düzenleme:
ben bugün oruç tutuyorum dünde oruç tuttum ve sanırsam fazla kaçırdım birazcık yemeği birden yiyincede sisiriyo hemen insanı bugünüde atlatıyım yarın diyete baslayacağım :46:

Back