Esmerle buluştuk bakın lütfen kafamda deli sorular...

Bu kadar insan size gitmeyin dedi. Daha ne kadar kendinizi düşüreceksiniz acaba?

Hayır iddianame hazırlamasının yalan olması bir tarafa birden böyle bir iş çıkartıp gitmesi de sıkıldığının göstergesi. Ben de bazen çok sıkıldığımda ortamdan kaçmak için ne uyduracağımı şaşırıp saçmalıyorum böyle.

Önceki konularımı okumamışsınız o yüzden anlamamışsınız normal şimdi nasıl anlatıyım adam ukala bir tip biraz canı istediğinde yazıyor rahat konuşuyor falan burdaki üyeler dedi ki zorla onu.. benimde aklıma yattı zorlamaya çalıştım benimde işim olabilir sonuçta gibisinden ama olmadı

Vallahi burnunu dikenin burnunu kırmak lazım. Keşke adam uerine koyup görüşmeseydiniz bile.

Bazi adamlarda istesende iz birakamazsin:) sklirlar rahattirlar.. bu da ole gibi.. ama senin acindan dusunursen cok heyecanli bi an.. ama cok kisa suredir konusmuyormuydunuz? Niye bu kdr erken bulusma?

Ben olsaydim netten konustugum biriyle hemen bulusmazdim...haftalarca belkide aylarca zorlardim onu :) sabretmeyip giderse gitsin.. gitmezsede zaten bulusurdum muhtemelen... erkekler kovalamayi sever genelde.. tabii fazla naz asik usandirir ama.. bu sekilde davranmak senin icin kolay lokma gibi bir dusunceye kapilnasina sebep olabilir..

Adam sizi insan yerine koymuyor, kabalıklarına rağmen görüşmüşsünüz, onu hala önemsiyorsunuz. Bundan cesaret alacak, sizi iyice cepte bilecek. Oldukça kötü bir durum bu. Sevgili olsanız bile eşit iki insan gibi olamayacaksınız. Çok yıpratır sizi bu adam. Daha en başından böyleyse fazla beklenti içine girmeyin. Gidip kendini adamdan saymayan bir kızın peşine düşecek kesin.

Ada'm işin içinde zaten ne dersen de falso vermez :) Ama Egerki ilerisi olur mu diye düşünüyorsan hareketleri seni tanımak ister gibi veya ilgileniyormuş gibi gelmedi.Genelde sevdiği biri olup görüşelim diyen bayanlarla da görüşen tipler mevcut ve nasılsa sevdiğim var diye ciddiye almamış olabilir.Bu özgüven ordan geliyor olabilir.

Peki dgs ile hukuka geçme ile ilgili sorularınızı neden annenize sormuyorsunuz,tamamen meraktan soruyorum yani
Ben anneme sorardım mesela elin adamına değil
Şuraya da yazıyorum bu isten birşey cikmaz tecrubelerime dayanarak soyluyorum bunu,üzülürsünüz bırakın gitsin.
Annesi avukat olduğu için dgs sistemini bilemez ki, sınav sistemi farklı bir şey, ben 15 yıllık mimarım dgs ile 2 yıllık inşaat bölümünden mimarlık bölümüne geçiş var mı varsa nasıl oluyor bilemem

Annesi avukat olduğu için dgs sistemini bilemez ki, sınav sistemi farklı bir şey, ben 15 yıllık mimarım dgs ile 2 yıllık inşaat bölümünden mimarlık bölümüne geçiş var mı varsa nasıl oluyor bilemem
Önceki konusunu okuyup sonra yorumuma muhalefet olursanız sevinirim.

Siteye girdim sicil no ve büro tel soruyor. Esmere mesaj attım bu senin numarandı dimi diye evet dedi. dedim bişey sorucam yanlış anlama iddianameyi savcı hazırlıyordu öyle değil mi aklıma takıldı. Evet dedi. Sen ben hazırlıycam dedin bana ? dedim. Hahahah iddianame hazırlanacak dedim sonra büroya gitmem gerek işlerim var anlamında dedim dedi.
Bir rezillik daha...
Keske bulusmadan sonraki ilk mesaji sen atmasaydın hadi attin bari bu soruyu sormasaydin resmen konustuklarimiz kelimesi kelimesine aklimda der gibi olmus

Bazi adamlarda istesende iz birakamazsin:) sklirlar rahattirlar.. bu da ole gibi.. ama senin acindan dusunursen cok heyecanli bi an.. ama cok kisa suredir konusmuyormuydunuz? Niye bu kdr erken bulusma?

Ben olsaydim netten konustugum biriyle hemen bulusmazdim...haftalarca belkide aylarca zorlardim onu :) sabretmeyip giderse gitsin.. gitmezsede zaten bulusurdum muhtemelen... erkekler kovalamayi sever genelde.. tabii fazla naz asik usandirir ama.. bu sekilde davranmak senin icin kolay lokma gibi bir dusunceye kapilnasina sebep olabilir..

Kendisi buluşma teklifi etti erken belki ama insan yüz yüze daha iyi tanışır diye düşündüm aylarca bekletmek mantıklı değil sürekli telefondan konuşarak birbirimizi ne kadar iyi tanıyabiliriz anlayabiliriz buluşma çok normal bir eylem buluştuk diye hemen her şey olacak diye bir şey yok yine zorlayabilirim

Kendisi buluşma teklifi etti erken belki ama insan yüz yüze daha iyi tanışır diye düşündüm aylarca bekletmek mantıklı değil sürekli telefondan konuşarak birbirimizi ne kadar iyi tanıyabiliriz anlayabiliriz buluşma çok normal bir eylem buluştuk diye hemen her şey olacak diye bir şey yok yine zorlayabilirim
Bilmiyorum ben oyle yapardim iyice merak etsin isterdim kendimde tabii daha cok merak etmek isterdim:)

Bu kadar insan size gitmeyin dedi. Daha ne kadar kendinizi düşüreceksiniz acaba?

Hayır iddianame hazırlamasının yalan olması bir tarafa birden böyle bir iş çıkartıp gitmesi de sıkıldığının göstergesi. Ben de bazen çok sıkıldığımda ortamdan kaçmak için ne uyduracağımı şaşırıp saçmalıyorum böyle.

Masadan işim var gitmem gerek diye kalkmadı ki görüşmemiz bitti kapıya çıktık son anda söyledi. iddianame olayını ben yanlış anlamışım aşağıda açıklık getirdim şimdi konumu düzenlemek istedim ama düzenleyemedim

Konumu düzenledim yanlış olan kısmı düzelttim

X