Esmalar ile hayatında değişim yaşayan var mı?

@peki oyle olsun arkadaş güzel tavsiyeler vermiş
Birde 7 gün icinde 9999 defa İnna fetahna leke fethan mubina
Kime tavsiye ettiysem Allah in izniyle sene kaybetmeden atandi

Ya azim oku ya alim oku ya fettah oku ya metin oku
Bilgili azimli kararlı olursun ve yolunu da fettah ismi açar:)

canim eger yapabilirsin fetih suresini oku haftalik cumartesi basliyorsun bir hafta cumaya kadar 41 adet tamamliyorsun netten hergun kac tane olduguna bak cuma gunu selaya kadar bitiriyorsun 3 hafta devam ediyorsun allah yardimcin olsun insallah

Gerçekten mi? Fazlasının zararı olabileceğni hiç düşünmemiştim.

Arkadaşlar bu tür bilgileri gerçek dini sitelerden araştırmanızı öneririm. Burda sanırım site ismi veremiyoruz, o nedenle yazmıyorum. Ben de Esma-ül hüsna okuyorum, internette okuduklarımda gezegen saatlerine göre ve ebced hesabına göre okuyordum, hatta gezegen saatlerini gösteren uygulama bile vardı telefonumda. Ancak gerçek ilahiyatçılar ebced hesabının ve gezegen saatlerinin Kur'an'da ve Efendimizin hadislerinde geçmediğini özellikle söylüyorlar. Bunu öğrendiğimden beri ebced değerlerine de bakmıyorum gezegen saatlerine de. Bir de o fazla okununca zarar verme iddiası Havas ilmi olduğu iddia edilen uygulamalarda söz konusu ki onlar zaten çok farklı şeylerle uğraşıyorlar. İnternetteki bilgiler çok kirli, bunlarla çok kafanızı karıştırmamanızı öneririm. Gerçek islami bilgi siteleri konusunda tavsiye isteyenlere özelden bilgi verebilirim. Rabbim hepimizin temiz niyetle ettiğimiz dualarını kabul etsin inşallah.

İnternetten araştırma yaparak yazmamıştım mesajımı. İlahiyatçılar ile tasavvuf ehli zaman zaman ayrı düşebiliyor, farklı görüşler buradan kaynaklı.

ben sizden rica edebilirim gerçek islami bilgi içeren site isimlerini..

canim eger yapabilirsin fetih suresini oku haftalik cumartesi basliyorsun bir hafta cumaya kadar 41 adet tamamliyorsun netten hergun kac tane olduguna bak cuma gunu selaya kadar bitiriyorsun 3 hafta devam ediyorsun allah yardimcin olsun insallah
eş bulma veya evlenme ile ilgili bildiğiniz bir dua var mıdır acaba

Esmalari yogunlasarak hissederek okudugumda guzel seyler yasadim.

Mesela ya latif esmasinda cok oldu aklimdan gecenler bir cok kez gercek oldu niyet ettigim topluca okunan bir cok dilegime kavustum.

Ya muyessir esmasi ninda da hissettim mesela ne niyetle okuduysam pesinden haber aldim.

Bunlar dikkatimi cekenlerden ikisi.

Ayrica ya fettah okuyunca icim cok ferahlar bana cok iyi geldigine inaniyorum.

Ya muyessir esması duymadım, Muahhir mi demek istediniz acaba? Ve bunu ne için okudunuz? Özel tesiri olan bir konu var mı?

Ya muyessir esması duymadım, Muahhir mi demek istediniz acaba? Ve bunu ne için okudunuz? Özel tesiri olan bir konu var mı?
Yok canim Ya muyessir

Ya Müyessir(c.c) zikir sayisi : 310
Her türlü sıkıntı ve darlıklardan kurtulmak için
“MÜYESSİR” ; Hayırda ve şerde kulunun yolunu kolaylaştıran;
Allah(azze ve celle) Müyessir Adıyla hayırda ve şerde kulunun yolunu Kolaylaştırır.
Aziz ve Celil Olan Allah dinde kolaylık veren;Emirlerini müyesser kılandır.
Allah(azza ve celle) Müyessir Adıyla,mevcut bütün meselelerde kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyendir.Kulun karşısına beklemediğ anlarda ble kolaylık çıkarandır.
Allah(Azze ve celle) Müyessirdir;Dünyanın katlanamayan dertlerine karşı kullarına sabır ve kolaylık sağlar.

Hmm, sayenizde yeni bir şey öğrendim, Allah razı olsun

Esmaların gücüne çok inanıyorum ve elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Yalnız özellikle sayısı fazla olan esmaları okurken bir yerden sonra zorlandığımı, dikkatimin dağıldığını fark ediyorum ve bu beni huzursuz ediyor.

Örneğin Ya Hafız esmasının zikir sayısı 998 yazıyor. 998 kez okumazsak bir etkisi olmayacak mı? Zikir sayılarına sadık kalarak mı okumamız gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…