İnstagramda mucizeyasam diye bir sayfa var mutlaka takip edin arkadaşlar.
Merhaba Kızlar
Ayrımcılığın sona ermesi için duymadınız dimi esma
Bulunduğum ortamda adam kayırıyorlar
AynenMerhaba ayrımcılığa uyar mı bilmiyorum ama adalet için El Adl okunabilir.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-ADL; ismi zikri(104)adet,zikir saati Güneş,günü Pazar.
Aynen
Adalet için
Bana da eşit izinleri vermelerini istediğim için
Hakkımı almak için
Çok teşekkür ederim
Güneş dediğiniz gündüz vakti anlamında mı? Akşama kadar olabilir mi ve abdest şart değil değil mi ?
Teşekkür ederim çok sağolunHayır abdest şart değil özel günlerinizde de okuyabilirsiniz. Burada belirtilen gün ve saatte okumak da şart değil. Yalnız her esmanın okunduğunda daha etkili olduğu vakitler var. Onu belirtmişler ama istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Güneş vakti gün doğumu zamanı oluyor. İnşallah sonuç alırsınız.
Güneş saati gündüz saati veya gün doğumu zamanı demek değil. Gezegen saatleri bulunduğunuz ile göre her gün değişiklik gösterir. İnternetten gezegen saati hesaplama yazarsanız bulunduğunuz ilde hangi saatler güneş saatidir hesaplayabilirsiniz. Ama her gün değişebileceği için her gün bakmak lazım. Bir kere bakıp hep o saatte çekmek olmaz.Aynen
Adalet için
Bana da eşit izinleri vermelerini istediğim için
Hakkımı almak için
Çok teşekkür ederim
Güneş dediğiniz gündüz vakti anlamında mı? Akşama kadar olabilir mi ve abdest şart değil değil mi ?
Teşekkür ederimGüneş saati gündüz saati veya gün doğumu zamanı demek değil. Gezegen saatleri bulunduğunuz ile göre her gün değişiklik gösterir. İnternetten gezegen saati hesaplama yazarsanız bulunduğunuz ilde hangi saatler güneş saatidir hesaplayabilirsiniz. Ama her gün değişebileceği için her gün bakmak lazım. Bir kere bakıp hep o saatte çekmek olmaz.
Açıkçası ben çok uğraşamadım, her gün saat hesaplama vs bir yerden sonra yorucu oldu. Gün içinde kafama göre çektim. Ama öyle uzun bir zaman dilimi değil ara sıra 3-5 gün boyunca diyelim. Mutlaka faydası olmuştur tabii ama şu niyete şunu yaptım gerçekleşti dediğim olmadı.Teşekkür ederim
Peki siz faydasını gördünüz mü
Örnek verebilir misiniz
Sağolun teşekkrür ederimAçıkçası ben çok uğraşamadım, her gün saat hesaplama vs bir yerden sonra yorucu oldu. Gün içinde kafama göre çektim. Ama öyle uzun bir zaman dilimi değil ara sıra 3-5 gün boyunca diyelim. Mutlaka faydası olmuştur tabii ama şu niyete şunu yaptım gerçekleşti dediğim olmadı.
Ya Latif ve salavati KübraMerhaba Kızlar
Ayrımcılığın sona ermesi için duymadınız dimi esma
Bulunduğum ortamda adam kayırıyorlar
Çok sağolunYa Latif ve salavati Kübra
Denenmiştir, Rabbimin izniyle kısa zamanda büyük adalet
Belli günleri yok sanırım , Google dan da aratabilirsinizÇok sağolun
Kübrayı nasıl zikredicem peki tam olarak??
Ve günleri var mıa
Size bir dua yollicam ozelden insallah sifa bulursunuz.Ruhsal sıkıntılar için tavsiyesi olan varmı?
Ben hep 1 tesbih dolanirim yani 99 defa.Ben sayisiz cekiyodum esmalari sonucta Allah icin yapilan bir niyet diyerektenbirde disarda okuyordum o yuzden sayma gibi bir sansim olmuyordu. Bende genelde hergun vedud ve rafi okuyorum
Çok teşekkür ederim Bekliyorum inşSize bir dua yollicam ozelden insallah sifa bulursunuz.