INOFOLİC HP KANAMA YAPIYOR

adiyoksssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
22
4
1
26
Merhaba arkadaşlar. 8 gündür Inofolic HP kullanıyorum sadece sabahları aç karınla kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmeler yapıyor Pcos hastasıyım böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar. 8 gündür Inofolic HP kullanıyorum sadece sabahları aç karınla kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmeler yapıyor Pcos hastasıyım böyle bir durum yaşayan var mı? Sebebi nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim
Döngünün hangi zamanı kullanmaya başladın ? Şu an regline ne kadar var

Böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan yok mu kızlar internetten araştırıyorum kanama yapar tarzı bir bilgi bulamadım

Böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan yok mu kızlar internetten araştırıyorum kanama yapar tarzı bir bilgi bulamadım
Ben dr inositol kullanıyorum reglim gecikince başlamamıştım . İçtikten sonra 3 gün kahve lekelenme yaşadım ve reglim söküldü. Daha sonra döngün 26 güne düştü ve adet olmadan 2 gün önce yüne lekelenip öyle adet oldum. Pcos ta yumurtalık kistleri de olduğu için içerde olan kistleri atmana yardımcı oluyor aslında.

Kullanmamın bir sakıncası yok öyleyse endişelendim çünkü kesilmiyor hergün ilk kan şeklinde geliyor sonra lekelenmeye dönüyor regl olduğumu nasıl anlayacağım bilemedim açıkçası

15 yıllık bir pcos öyküm var ben günde 1 kullanmıştım. Hiç lekelenme kanama olmadı. Ama tabi hamilelikte olmadı
Bende günde bir sabahları aç karınla kullanıyorum 10 gün oldu bugün kullanalı kullanmaya başladıktan üç gün sonra kanama ve lekelenmelerim oluyor regl olup olmadığımı anlayamacağım bu gidişle. Siz tedavi gördünüz mü aşılama tüp bebek gibi

Ben de kullanmaya başladıktan 1 gün sonra lekelenme meydana gelmişti. Bir süre de sürdü lekelenmeler. Pcos falan da yoktu her şey gayet normaldi yine de doktorum yumurta kalitesini artırır diyerek vermişti. Herkeste yapıyor bildiğim kadarıyla endişe etmeyin 🥰 bu arada ben bir kutu kullandım sonra yenisini almadım. İki ay sonra hamile kaldım onun etkisi mi oldu bilmiyorum.

Ben de kullanmaya başladıktan 1 gün sonra lekelenme meydana gelmişti. Bir süre de sürdü lekelenmeler. Pcos falan da yoktu her şey gayet normaldi yine de doktorum yumurta kalitesini artırır diyerek vermişti. Herkeste yapıyor bildiğim kadarıyla endişe etmeyin 🥰 bu arada ben bir kutu kullandım sonra yenisini almadım. İki ay sonra hamile kaldım onun etkisi mi oldu bilmiyorum.
Ay teşekkür ederim normal bir durum öyleyse:)) Allah bağışlasın bebeğinizi🥰

Bende günde bir sabahları aç karınla kullanıyorum 10 gün oldu bugün kullanalı kullanmaya başladıktan üç gün sonra kanama ve lekelenmelerim oluyor regl olup olmadığımı anlayamacağım bu gidişle. Siz tedavi gördünüz mü aşılama tüp bebek gibi
Yumurta takibi yapıldı 1.5 sene 1 kere hamile kaldım kalbi durdu. Son 1 yıldır yine gebe kalamadım. Önümüzdeki ay histeroskopi olucam bakalım tedavi şekli değişecek ama henüz net değil

Back
X