Esmalar ile hayatında değişim yaşayan var mı?

İçimden öyle geliyor inanın Allah’ın bu esmalarını daha önce hiç çekmemiştim daha önce de başka esmalar çektim aslında içimizden geçeni çekmekte de bir hayır olamaz mı zorlu bu süreçte şimdi yapıyırum evet tereddüt ettim sonra dedim Allah’ın her esması güzeldir birçok zalim kişi var Allah’ın gazabı olmasa hep yanlarına kar kalmaz mıydı dediğinize uyuşacak ve bugün son verdim üç gündür bu moddaydım.Sadaka daha önce verdim maddi manevi.Bundan sonra yaptığım her işe besmeleyle başlıcam ve niyet edicem her iyilikte.Bazen acı çekmek bile bir lütuf geliyor günahlarıma kefaret gibi belki bu çok şer görünen şeyde hayatımda hayır olacak kimbilir

Ne kadar güzel bir bakış açısı inşallah kolaylıkla ve sevgiyle bu durumlar şifalanır. Bu arada ya Allah c. C. İsmi bütün esmaları kapsıyor ve insanı daha güçlü hissettiriyor.

Peki Ya Müteali? Bu arada çok huzur verdi bu mesajınız

Esmalrdan bende çok Fayda gördüm ama bir isteğim vardı Rabbimden tam tersine döndü ozamandan beri Esma çekmeye korkuyorum

Esmalrdan bende çok Fayda gördüm ama bir isteğim vardı Rabbimden tam tersine döndü ozamandan beri Esma çekmeye korkuyorum
Hayırlı değilmiş o şekilde düşün. Bende sayılarda aşırıya gitmemeye çalışıyorum. Onun yerine salavatlara yöneldim.

Rahman suresini okurum bende çok etkisi oluyor rüyalarıma giriyor rüyada duayı okuyorum sureyi özellıkle tekrar kısmını

Siz cok iyisiniz, hanimefendi. Bu yazilar yillar oncesine ait, ben de ilk defadir girip okudum, o kadar guzel bilgiler yazmishsiniz ki, ALlah sizden razi olsun. Ben kadinlar klubunda yeniyim, cok isterdim size bazi sorular sormayi, esmalar konusunda da yeniyim. Size yaza bilirmiyim?

Merhaba. Ya Cami esmasini nasil cekmek gerekir acaba? Ayni zamanda minimum kac esma cekebiliriz? Ben 6 esma cekiyorum, 2-si yalniz, diger 2-i 2li konbin sheklinde, ama yenilerini de eklemek istiyorum. Acaba 7-9 esma ceksem enerjileri acilirmi, etki ederlermi? Teshekkurler

Çok olmuş yazalı ama cevap vermek istedim. İnşaallah evlenip hayırlı bir yuva kurmuşsun dur. İnsanın önce kendini sevmesi ve güzel görmesi gerekiyor. Bir gül suyuna 400 ya vedud okuyup her sabah yüzünüze sürün ve bir yudum da için. İnsanı gerçekten güzelleştiriyor. Benim de nerdeyse evlenene kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Çok soğuk ve ulaşılmaz görülebiliyor insan, çok özgüvenli görünürken aslında içinde eziklik taşıyorsun, bu dışardan kibir gibi görünebiliyor. . Ben evlendikten sonra iyiki dediğim çok durum oldu. Belki o an açık olsaydı kapılarım bir başkası girecekti dünyama ve bu eşim olmayacaktı. İnsanın iyikileri sonra çıkıyor ortaya. Evleneceğim insanın bütün özelliklerini kalem kalem yazıp yatağın bir kenarını boş bırakmıştım evliymiş gibi. Aradığım birisi olmazsa evlenmem zaten derken bir sene geçmeden evlendim bile. Olmayan da hayır vardır.

O sene mesleğim için sayısız ya fettah okudum. İstediğim meslek 5 sene sonra oldu ama ya fettah evlenmeme kapı açtı. Ve mesleğim de iyiki 5 sene sonra oldu. Blue miracle' nin dediği gibi Allah rızası için çekip bırakmak lazım. Bu arada ya MUSAVVİR esmasını alara ünlü blog sayfasında görüp uygulamıştım 10 kilo verdim ve güzelleştim. Bu da benim katkım olsun. Sen evlendi isen bir başkası faydalanır belki.

Evlenmedim maalesef.
ilişkim oldu 3 4 ay sürdü niyetim evlilikti olmadı.
Dua etme isteği gelmiyor. Esma da çekmiyorum. Şu an tek yaptığım şey namaz kılmak o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…