Hangi esmayı okuyacağınıza karar verdiniz mi ? Vermediyseniz hangi konuda okuma yapacağını söylerseniz yardımcı olabilirim ?Teşekkür ederim peki hangi gezegen saatini baz alarak okumamız gerekiyor
Acikcasi şu aralar her türlü duaya ihtiyacim var bereket rizik ve genel olarak aşk sevgi anlamındaHangi esmayı okuyacağınıza karar verdiniz mi ? Vermediyseniz hangi konuda okuma yapacağını söylerseniz yardımcı olabilirim ?
Veyada dualarin tez zamanda kabulü içinHangi esmayı okuyacağınıza karar verdiniz mi ? Vermediyseniz hangi konuda okuma yapacağını söylerseniz yardımcı olabilirim ?
Rızk, Bolluk, Bereket için : ''YA REZZAKÜL KAVİ'' günde 890 defa Venüs veya Güneş saatindeVeyada dualarin tez zamanda kabulü için
Zulum ve fenaliktan korunmak icin cekilir yaziyor bence ters donmez. Kahhar esmasi icin de oyle soyluyorlar.yanliz hakli oldugunuzdan eminseniz cekin agir bir esma dusmn icin ters donebilir
Zulum ve fenaliktan korunmak icin cekilir yaziyor bence ters donmez. Kahhar esmasi icin de oyle soyluyorlar.
Allah razı olsun arkadaşım , cumlemiz dua eder dua beklerizKızlar ben de birkaç mucize yaşadım ama yüz binlerce abartmıyorum defa zikir yaptım. Arkadaşım için de gıyabında yaptık burada o da mucize yaşadı :)) uzaklaşmıştım 2 aydır şimdi tekrar başlıyorum hee bir de ben zikir çekip öyle tanımadığım insanlara hediye ediyorum topik topik gezip:)) belki benim vesilemle derdi derman bulur diye:)) hem ben küçücük elimle birine derman olsam Allah yüce azametiyle bana derman olur
Kızlar ben de birkaç mucize yaşadım ama yüz binlerce abartmıyorum defa zikir yaptım. Arkadaşım için de gıyabında yaptık burada o da mucize yaşadı :)) uzaklaşmıştım 2 aydır şimdi tekrar başlıyorum hee bir de ben zikir çekip öyle tanımadığım insanlara hediye ediyorum topik topik gezip:)) belki benim vesilemle derdi derman bulur diye:)) hem ben küçücük elimle birine derman olsam Allah yüce azametiyle bana derman olur
Bende esmaları düzenli olarak okumaya başlayalı 2 ay kadar oldu.Birgun okumazsam rahatsız oluyorum okuma ihtiyacı hissediyorum.
Okumaya başlayalı daha dinç daha mutlu oldum.Dualarla da birlikte kötü insanlar etrafımdan uzaklaştı.
Esmaları ebced değerlerine göre okumuyordum artık bunada dikkat edicem.
Allah razı olsun arkadaşım , cumlemiz dua eder dua bekleriz
Benim olayım daha karışık anlatması uzun sürer ama arkadaşım 40 yaşındaydı evlenmedi umudunu yitirdi iş hayatı da yolunda gitmiyordu. Ya Fettah hatim topiğine onun yerine de hatim yaptık bir de güzel dua yazdım onun içinPeki hangi esmaları ,kaç kez ve ne için tekrarladınız? Sakıncası yoksa?
Kelimelerin arapça yazılışlarında harflerin sayı değerleri var onlar toplanıyor bu ebced değeri oluyor. Okurken o sayıda tekrar etmek yani okumak daha makbul deniliyor. Mesela vedud değeri 20, büyük ebced değeri de sayıyı kendisiyle çarparak bulunuyor yani 20x20=400 ya vedud hatmi oluyor.Ebced hesabı nasıl oluyor ?
Ya azim oku ya alim oku ya fettah oku ya metin okuKızlar şu kpss sınavını halletmem lazım pek harekete geçemiyorum... 80 gün kaldı sinava azimle ders çalışip memur olabilecek bir puan almam lazim..Allah rızası için yardim edin hangi dua olur ne kadar okumalıyım?