Esmalar ile hayatında değişim yaşayan var mı?

Teşekkür ederim peki hangi gezegen saatini baz alarak okumamız gerekiyor
Hangi esmayı okuyacağınıza karar verdiniz mi ? Vermediyseniz hangi konuda okuma yapacağını söylerseniz yardımcı olabilirim ?

Veyada dualarin tez zamanda kabulü için
Rızk, Bolluk, Bereket için : ''YA REZZAKÜL KAVİ'' günde 890 defa Venüs veya Güneş saatinde
Aşk, Sevgi, Muhabbet için : ''YA VEDUDÜL KAVİ'' günde 1074 defa Ay saatinde okuyabilirsiniz.
Ana esmayı kuvvetlendirmesi için '' Kaviyy '' esması ile bileşik verdim. Sayılar bu sebeple değişti. Hızlıca tesir edebilmesi için ben hep 2'li kombinasyon yaparım...
Aşk sevgi için olan esmayı bekar olduğunuzu varsayarak verdim. Evli iseniz eşler arası sıkıntı varsa esmalarda sayılarda okuma saatleri de değişebilir. Varsa ekstrem bir durumunuz özelden yazın.
Ben buraya yazdım ki diğer arkadaşlardan faydalansın...

uzun zaman oldu girmiyordum konuyu gorunce dayanamadim basimda gecenleri yazacagim
ya muntekim esmasiyla bir anda 6 senedir yasadigim kabustan dondum evlendigimden beri kucuk kaynim beni hoc istemedi hep laf sokmalar terslemeler neyse evlendi kiz istemeye gittik bana 8 saat baska sehire eltim olacak o yilan benim elimi bile sikmadi vebali gibi neyse gel zaman git zaman kayinvalidem gorumcelerim bana dusman gibi bakmaya basladi eltim kaynim kimse yokken lafini sokup herkesin icinde melek gibi davraniyorlardi taki cok bilen mukemmel (ailenin gozdesi cunku) eltimin anneligime laf soylemesine kadar yaptiklari herseyi yutup sadece agladim sonra ben de her buldugum ortamda laf sokmaya basladim tabi kayinvalidem ve gorumcelerime bu laflar bire bin katilarak ve acitasyonla anlatildi eltim sindi bakti maymun gozunu acti susmuyor herlafa cevap veriyor basladi gorumcemi sisirip ustume salmaya artik kendi kendime konusmaya basladim surekli esimin ailesiyle kavga eder buluyordum kendimi baktim olmuyor bari dedim dua edeyim ya muntekim ismine denk geldim basladim cekmeye ama sayisiz iste calisirken hep dilimde evde hep dilimde dedim ki aglayarak allahim ben hakliysam bana bi isaret gonder bileyim haksizsam icimdeki yangini sondur dayanamiyorum hafta sonu mevlut vardi ve ben korkuyordum gorumcem ve eltimde cunku esime dedim ben gemileri yaktim ablan azini acarsa rezil etcem kavga cikarcam hayirlisi yasat bana dedim gorumcem hastalandi mevlide gelemedi eltim geldi yapayanliz kaldi meger mevlut sahibinin eltisiyle hep bizi konusip herkese bizi kotulyorlarmis kiz beni cekti sen bu yilana nasil dayaniyon dedi senin hakkinda neler demisler dedi onun hakkinda da buyucu falan demisler neyse mevlut sahibi olan arkadas esimin sulalesinde en sozu gecen gelinlerde biri cook sevilir bu basladi benim eltiyle ugrasmaya velasil benim dort dortluk eltinin adi ciktimi sulalede dedikoducu iftiraci geline

simdi basim sikistimi hep cekerim

Zulum ve fenaliktan korunmak icin cekilir yaziyor bence ters donmez. Kahhar esmasi icin de oyle soyluyorlar.

bende baktim gerci okurken bakmamistim eger sucsuz biri icin okursan dua sana geri geri donermis cok sukur hakliymisim cok sukur icim biraz olsun sogudu hala ugrasiyorlar ama olsun artik yanliz degilim Allah var o bana yeter diyorum

Kızlar ben de birkaç mucize yaşadım ama yüz binlerce abartmıyorum defa zikir yaptım. Arkadaşım için de gıyabında yaptık burada o da mucize yaşadı :)) uzaklaşmıştım 2 aydır şimdi tekrar başlıyorum hee bir de ben zikir çekip öyle tanımadığım insanlara hediye ediyorum topik topik gezip:)) belki benim vesilemle derdi derman bulur diye:)) hem ben küçücük elimle birine derman olsam Allah yüce azametiyle bana derman olur

Allah razı olsun arkadaşım , cumlemiz dua eder dua bekleriz

Bende esmaları düzenli olarak okumaya başlayalı 2 ay kadar oldu.Birgun okumazsam rahatsız oluyorum okuma ihtiyacı hissediyorum.
Okumaya başlayalı daha dinç daha mutlu oldum.Dualarla da birlikte kötü insanlar etrafımdan uzaklaştı.
Esmaları ebced değerlerine göre okumuyordum artık bunada dikkat edicem.

Peki hangi esmaları ,kaç kez ve ne için tekrarladınız? Sakıncası yoksa?

Ebced hesabı nasıl oluyor ?

Peki hangi esmaları ,kaç kez ve ne için tekrarladınız? Sakıncası yoksa?
Benim olayım daha karışık anlatması uzun sürer ama arkadaşım 40 yaşındaydı evlenmedi umudunu yitirdi iş hayatı da yolunda gitmiyordu. Ya Fettah hatim topiğine onun yerine de hatim yaptık bir de güzel dua yazdım onun için işe girdi ama evlilikten tamamen umudunu kesti. Sonra ben bir öğretmen arkadaş ile tanıştım baktım ikisi aynı kişiler öğretmen benim arkadaşımın erkek versiyonu tanışırdım bir yıl sonra yani geçen hafta düğünleri oldu Allah mutluluklarını daim etsinikisi de mucize diyor; ruh ikiziyiz diyir

Ebced hesabı nasıl oluyor ?
Kelimelerin arapça yazılışlarında harflerin sayı değerleri var onlar toplanıyor bu ebced değeri oluyor. Okurken o sayıda tekrar etmek yani okumak daha makbul deniliyor. Mesela vedud değeri 20, büyük ebced değeri de sayıyı kendisiyle çarparak bulunuyor yani 20x20=400 ya vedud hatmi oluyor.
ister öyle okuyabilirsiniz isterseniz de 20 gün boyunca ger gün 20 defa :))

Kızlar şu kpss sınavını halletmem lazım pek harekete geçemiyorum... 80 gün kaldı sinava azimle ders çalışip memur olabilecek bir puan almam lazim..Allah rızası için yardim edin hangi dua olur ne kadar okumalıyım?

Ya azim oku ya alim oku ya fettah oku ya metin oku
Bilgili azimli kararlı olursun ve yolunu da fettah ismi açar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…