- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
Rica etsem bana da gönderir misiniz?Size bir dua yollicam ozelden insallah sifa bulursunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica etsem bana da gönderir misiniz?Size bir dua yollicam ozelden insallah sifa bulursunuz.
TabikiRica etsem bana da gönderir misiniz?
TeşekkürlerTabiki
Uveysi zikriRuhsal sıkıntılar için tavsiyesi olan varmı?
Ya cami ya vedudBen de huzur bulmak icin esimin evine bana cocugumuza iyi bir es iyi bir baba olmasi icin dua etmek istiyorum. Kalben edilen dualar geri cevrilmez derler.
Uveysi zikriRica etsem bana da gönderir misiniz?
Çarşamba günü Utarit Saatinde başlanmalı ve sonraki günlerde Utarit saatinde okunmalı :))Merhaba, böyle bir yazı var, yanı mesela ya fettah sadece çarşamba günleri mi çekilmeli?
El-Fettah esmasının ebced değeri, zikir sayısı:
Ebced değeri ve zikir sayısı ; 489
Zikir günü ; Çarşamba
Zikir saati ; Utarit (Güneş doğarken ve ikindi namazı sonrası.)
672 kez Ya vedüdül kaviyyül cami okuyabilirsiniz. Jüpiter saatlerinde.. Cuma günü başlarsanız iyi olur..Ben de huzur bulmak icin esimin evine bana cocugumuza iyi bir es iyi bir baba olmasi icin dua etmek istiyorum. Kalben edilen dualar geri cevrilmez derler.
Peki ben bu dediginiz saatleri nerden öğrenebilirim?672 kez Ya vedüdül kaviyyül cami okuyabilirsiniz. Jüpiter saatlerinde.. Cuma günü başlarsanız iyi olur..
Günlerin geceleri önceden geldiği için perşembe gecesi 00:00 dan sonraki ilk Jüpiter saatinde başlayabilirsiniz..
Allah şükrünü nasip etsin :))
Icinizden geldigi gibi niyetinizi duanizi edin samimi bir kalp ile ve kabul olacagina suphe duymayarakKaç defa okumam gerek? Ve niyetimi nasil etmeliyim? Daha çok yeniyim bu konularda yanlış niyet etmekten yanlış yapmaktan çok korkuyorum.
Arkadasim salavati Kübra yazmışım o salavati Fatih olacaktı , hakkını helal etYa Latif ve salavati Kübra
Denenmiştir, Rabbimin izniyle kısa zamanda büyük adalet
Arkadaşım ben ya Latif den sonra salavati Kübra yazmışım o salavati Fatih olacaktı ,hakkını helal etMerhaba Kızlar
Ayrımcılığın sona ermesi için duymadınız dimi esma
Bulunduğum ortamda adam kayırıyorlar
Bu nedir acabaAşağıdaki linke ülke ve şehir bilgilerinizi girerek..
https://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
Gezegen saatleri.. Esmaların bağlı olduğu gezegenler .Yukarıda bir yerde örneği var.. ve her gezegenin desteklediği durumlar vardır ayrı ayrı..O saatlerde ve günlük adedince okunur esmalar...Bu nedir acaba
Teşekkür ederim peki hangi gezegen saatini baz alarak okumamız gerekiyorGezegen saatleri.. Esmaların bağlı olduğu gezegenler .Yukarıda bir yerde örneği var.. ve her gezegenin desteklediği durumlar vardır ayrı ayrı..O saatlerde ve günlük adedince okunur esmalar...