- 16 Nisan 2008
- 5.180
- 13.901
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
İlk sayfalarda vardı sabırsızlık için bir esma. Baştan itibaren okursanız bulabilirsiniz. Aynı dertten muzdaribim de ilgimi çekmişti ama aynı zamanda unutkan olduğum için unuttum :)Ben bu topiği neden şimdi gördümkiHarika yazılar var ben kendimi yorgun ve sabırsız hissediyorum hangi esmayı cekmeliyim acaba
Ya Fettah c.c, Ya Alim c.c, Ya Azim c.c Esmaul Husnalarini okuyabilirsinizKpss benzeri sınavlarda başarı göstermek/atanmak/ üstün başarılar için hangi esmalar var
Teşekkür ederim çok sağolunYa Fettah c.c, Ya Alim c.c, Ya Azim c.c Esmaul Husnalarini okuyabilirsiniz
Evet canım isminin harfleri toplanıyor esma sayıları var ya karşılık gelen ya da en yakın olan senin esman oluyorAliyy 110 mesela
Merhaba arkadaşım mesela elçin isminin toplamı ve esması ne olur ? Ben ilk defa duydum
tum Topiklerde sayfa azalması var galibaKızlar sayfa sayısında neden azalma var? Bilginiz var mı?
Ve hüvel aliyyül aziym..Günde 100 defa okuyun.21 gün sonra farkını göreceksinizKızlarrrr hayırlı ve tez vakitte kısmet için hangi Esma’yı okumalıyım yaşımmmm geldiii evlenmemmm lazım bana yardımcı olun
Ilk sayfalarda yazilmisti cuma suresi cuma gunu dene benceÇok Sağol cnm hemen deneyeceğimeğer farklı bir uygulama daha duyarsanız buraya yazarmısınız bu konuyu takipteyim
en sona sımdı yazdım evlılık ıcın okuduklarımı..ve huvel alıyyul azım zaten ayetel kursının son kısmı ben ayetel kursıyı bır cuma sela ıle ezan arasında baslayıp dıger cumaya kadar 313 adet bıtırıp tekrar basladım..Kızlarrrr hayırlı ve tez vakitte kısmet için hangi Esma’yı okumalıyım yaşımmmm geldiii evlenmemmm lazım bana yardımcı olun
Sağol cnm benimen sona sımdı yazdım evlılık ıcın okuduklarımı..ve huvel alıyyul azım zaten ayetel kursının son kısmı ben ayetel kursıyı bır cuma sela ıle ezan arasında baslayıp dıger cumaya kadar 313 adet bıtırıp tekrar basladım..
789 ya FettahKızlarrrr hayırlı ve tez vakitte kısmet için hangi Esma’yı okumalıyım yaşımmmm geldiii evlenmemmm lazım bana yardımcı olun
Cnm 489 olmasın çünkü fettah isminin ebced değeri 489 DİE biliyorum789 ya Fettah
Bunu ilim ehli bir hoca tavsiye etmişti uzun yıllar önce.
Bana bunu söyleyen kişi,Evlilik Kısmetinin açılması için 789 demişti, siz istiyorsanız 489 okuyobilirsiniz :)Cnm 489 olmasın çünkü fettah isminin ebced değeri 489 DİE biliyorum
okuyacagım nasıpse kaç adet okunacakİlk Ya Gani esmasını okumaya başladım iş arıyorum bir türlü istediğim gibi iş bulamıyorum 1 haftada iş buldum,yıllardır ev almaya çalışırken 40 gün sonra ev sahibi oldum,yıllardır tedavi oldum,okumadığimiz dua kalmadı ya Gani esmasını okuduğum 40.gün hamile olduğumu öğrendim,herkes olanları art arta duyanlar şok,millet mucize bu diyorlardı.
tmm cnm çok sağol peki etkili sonuç elde etmiş mi okuyan kişi ?Bana bunu söyleyen kişi,Evlilik Kısmetinin açılması için 789 demişti, siz istiyorsanız 489 okuyobilirsiniz :)