- 27 Haziran 2013
- 1.354
- 1.544
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Bence yok sonucta ebced saatinde okursan daha iyi ama zikiri her aninda okuyabilirsinBen de YA REZZAK Esması na baslayacagım İNSAALLAH
Okudugum saatin bir önemi var mı ? Çok araştırınca insan içinde kayboluyo bilgilerin ve neredeyse 2 yıla yakındır başlayamadım bu yüzden yanlış birşey yaparım diye
Canim nacizane bir tavsiyem var, saatin önemi yok ama imkanın el verdikçe kıbleye doğru dönerek okuBen de YA REZZAK Esması na baslayacagım İNSAALLAH
Okudugum saatin bir önemi var mı ? Çok araştırınca insan içinde kayboluyo bilgilerin ve neredeyse 2 yıla yakındır başlayamadım bu yüzden yanlış birşey yaparım diye
Bu nu yeniden yapsakGrup olarak okumuştukherkes için ayrı ayrı 239.121 ama hemen hemen herkesin duası kabul olmuştu o hatimde bazılarının 2 duası bazılarının hayati değişti o kadar deyim
Allah razı olsun : )Canim nacizane bir tavsiyem var, saatin önemi yok ama imkanın el verdikçe kıbleye doğru dönerek oku
Hangu kitaptıAklıma geldi benimde şimdi çok darda olduğum bir gün dua edip Allah im bu yasin kitabından bir dua çıkar bize iyi gelsin diye dua edip bir sayfa açmıştım ve karşıma amenerrasulu diye bir dua çıktı size okuyanca ki o huzuru anlatamam 7 gün boyunca 41 kere okudum rızık kapılarımız açıldı nasıl bitireceğiz borçlarımızı nasıl birikim yapacagiz diye düşünürken borçların azaldı kenarima para bile koydum eşimle iletişimimiz duzelti aynı şeyleri düşünmeye başladık evimde huzur arttı denemenizi tavsiye ederim hala aklıma geldikçe dilimdedir o dua
hangi kitap oldugunu bilmiyorumHangu kitaptı
Tesekkurlerhangi kitap oldugunu bilmiyorum
internetten buldum
içinde istigfar ve salavat geçmesi çok hoşuma gitti o yüzden bu şekilde başlayacagım
Banada olun lütfen
Sağlık için ya safiKızlar selamlar
Sağlık ve şifa için etkili dua ve esmaları paylaşabilirseniz sevinirim.
Hani 1 adet tesbihe her tesbih tanesine 3 ihlas 1 fatiha okunarak yapılan dua uygulaması. Yapan var mı aramızda merak ettimArkadaşlar merhaba aranızda dilek tesbihi yapan var mı ?
Biraz araştırdım çok fayda gören kimseler var. Bir de buraya sorayım dedim. İnşallah yazan çıkarEbruBL, post: 64145043, member: 942041
Arkadaşlar merhaba aranızda dilek tesbihi yapan var mı ?
Bende merak ediyorum acikcasi
MERHABA BEN SİZE ÖZELDEN YAZMAK ISTIYORUM AMA HATA VERIYOR BANADA YARDIMCI OLURMUUSNUZÖzelden ne derdin var yaz ben yardımcı olurum sna
Aylar önce forumda görmüştüm, yaptım ama ya daha zamanı var ya da hakkımda hayırlısı değil diye olmadı.Arkadaşlar merhaba aranızda dilek tesbihi yapan var mı ?