- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Benide al eleCanım ben onu tanıyordum yakın arkadaşımdı. Özelliklerini biliyordum istediği şeyleri debunları bilmem gerek
Aynen ya ben hep gece veya akşam diye sartlandigimdan olmuyordu gündüzde oluyorsa kaçırmamaya çalışırım inşallahAllah bereket versinçok sevindim ben bi sebat gösteremedim vakıa da
Kuzu bi atanayım hepinize tek tek özel çalışma hazırlayacağımBenide al ele
Aynen ya ben hep gece veya akşam diye sartlandigimdan olmuyordu gündüzde oluyorsa kaçırmamaya çalışırım inşallah
İnşallah canımKuzu bi atanayım hepinize tek tek özel çalışma hazırlayacağım
Kuzum burçlar geneli baz alır esmalar özele göre seçilirEsmalari ilk burcuma gore secmistim olmadi demekki tek tek okumak gerekiyor anlamak icin
Mesela ya ganiyy ve ya kerim bana iyi gelmedi ama ya latif cok huzurlu ilimli hissettiriyor ya veliyy ya vedud de oyle tabi
veya ya varis okurken diger dua grubundakilere resmen enerjim gidiyor uykum geliyor kendimi zorluyorum birakmamak icin
Demekki burclara gore sekillendirmemek gerek
Rabbi yessir velatu assir rabbi temmim bil hayrCanlar ben haftada bir sure ezberlemeye niyet ettim de zihnimi açacak bir dua var mı. Veya nasıl daha kolay ezbere alınır herkesten yardım bekliyorum bir yol gösterin bacınıza
o rabbi yesir değil miydi ? rabbi temmim yazmışsınız da acaba ben mi yanlış biliyorumRabbi temmim velatu assir rabbi temmim bil hayr
Kolay ezberlersin bunu oku önce baslamadan
Ayyy kafa gitti canimo rabbi yesir değil miydi ? rabbi temmim yazmışsınız da acaba ben mi yanlış biliyorum
Ver verKuzum burçlar geneli baz alır esmalar özele göre seçilirenerjin tükeniyor ya da uykun geliyor ya sana 2 taktik verem mi
Aaa evet biliyorum duayı ama okumak hiç aklıma gelmiyordu sağolasın kuzumRabbi yessir velatu assir rabbi temmim bil hayr
Kolay ezberlersin bunu oku önce baslamadan
Bence Kadir ve inşirah surelerinden başla hem kısalar hem de müthiş etkiliAaa evet biliyorum duayı ama okumak hiç aklıma gelmiyordu sağolasın kuzum
İnşAllah canım Kafirun ve Tebbet suresiyle başladım kısa ve namazda okurum diye sonra onlarla devam ederim inşallahBence Kadir ve inşirah surelerinden başla hem kısalar hem de müthiş etkili
Aaa zaten namaz surelerini ezberlemeden bunlara geçme. Cüzler oluyor ya o sırayla ezberle ayetel kürsi amenerrasülüye kadar ezberle sonra bu sureleri kitaptan bile okusan olurİnşAllah canım Kafirun ve Tebbet suresiyle başladım kısa ve namazda okurum diye sonra onlarla devam ederim inşallah
Ayetel Kürsi ve diğerlerini biliyorum da canım bu ikisini bilmiyordum. İnşallah sonra kadir suresi humeze suresi inşirah devam edicem kısa sureler bitirim de inşallah sonra amenerrasulu ezberler giderimAaa zaten namaz surelerini ezberlemeden bunlara geçme. Cüzler oluyor ya o sırayla ezberle ayetel kürsi amenerrasülüye kadar ezberle sonra bu sureleri kitaptan bile okusan olur
Yaaa ben de hep sure ezberlemeye niyet edip erteliyorum. Sure ezberleme kardeşim (yeni bir kardeşlik icat ettimCanlar ben haftada bir sure ezberlemeye niyet ettim de zihnimi açacak bir dua var mı. Veya nasıl daha kolay ezbere alınır herkesten yardım bekliyorum bir yol gösterin bacınıza
Ne güzel bir teklifYaaa ben de hep sure ezberlemeye niyet edip erteliyorum. Sure ezberleme kardeşim (yeni bir kardeşlik icat ettim) olur musun
Ayy tabiki canım benim inşallah cok memnun olurumYaaa ben de hep sure ezberlemeye niyet edip erteliyorum. Sure ezberleme kardeşim (yeni bir kardeşlik icat ettim) olur musun
Hangisinden başlıyoruzAyy tabiki canım benim inşallah cok memnun olurum
Cnm Tebbet suresini ezberledim geçtiğimiz günler su an Kafirun suresine çalışıyorum aklıma geldıkçe okumaya çalışıyorum takıldığım yerde açıp bakıyorum sen biliyor musun bilmiyorsan hemen baslaHangisinden başlıyoruzben sana uyarım